AI eszközök #3 - Gyakorlati workshop vezetőknek

2024. július 26. 09:00-13:00

Ez a workshop kifejezetten olyan vezetőknek, cégvezetőknek és vállalkozóknak szól, akik elvégezték már az AI Vezetőknek tanfolyamot és gyakorlati példákon keresztül szeretnék elsajátítani az AI technológiák használatát a vállalati működésükben.

Miért?

Az elmúlt hónapokban az AI gyorsan fejlődött és változott,  ez lehetőséget és kihívást is jelent. Mi folyamatosan követjük a trendeket, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk a vezetőket az AI adaptációban.

Mint vezető, alapvető, hogy ne csak értsd, hanem valóban alkalmazd is az új technológiákat a napi működésedben. Ez a workshop konkrét eszközöket és módszereket nyújt ahhoz, hogy az AI technológiákat közvetlenül beépítsd vállalati stratégiádba és napi munkafolyamataidba.

Személyes, intenzív workshop

Az együtt töltött négy óra során konkrét feladatokon keresztül gyakorolhat mindenki a saját eszközén, valamint szakértőink tartanak előadásokat, és kérdezz-felelek jellegű interaktív beszélgetéseket vezetnek.

AI tanfolyam vezetőknek

A workshop résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Soldos Attila
Tovább olvasom
Olyan vezetőknek tudom ajánlani, akik szívesen megismernék az A.I. világot, és a közeljövőben gondolkodnak is ebbe az irányba.
Mosolygó György
Tovább olvasom
A program végére nemcsak magabiztosabban kezeltem az AI technológiát, hanem készségeket is fejlesztettem a csapatok vezetésében és inspirálásában az AI innovációja felé. Minden vezetőnek, aki a digitális átalakulás élén kíván állni, bátran ajánlom ezt a képzést.
Büki László
Tovább olvasom
Azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a srácok, amit a tech szektoron kívülről érkezve is meg lehet emészteni.
Kosztandi Brigitta
Tovább olvasom
A Start AI tanfolyam kiváló bevezetés a mesterséges intelligencia világába, praktikus projektekkel és személyre szabott támogatással. Az átfogó tananyag segítségével a résztvevők gyorsan elsajátíthatják a gépi tanulás alapjait. Ideális választás mindazoknak, akik a jövő technológiáját szeretnék mélyebben megérteni.
Osváth Gergő
Tovább olvasom
Egy nap alatt betekintést kaptam, hogy miről is szól ez az egész, és milyen lehetőségek érhetőek el.
Németh Dávid
Tovább olvasom
Ajánlom a képzést minden olyan cégvezetőnek, marketingesnek, vállalkozónak, akinek fontos a fejlődés, nem zárkózik el az újdonságoktól, és még hatékonyabbá szeretné tenni folyamatait. Csapatunkban már a következő munkanapon használni fogjuk az itt tanultakat.
Koncz Csaba
Tovább olvasom
A mai nap sok hasznos információt adott, segített elindulni egy olyan témában, ami eddig nekem szinte ismeretlen volt. Sok ötlet merült fel, amik mentén a munkámat tudom gyorsabban, hatékonyabban, kreatívabban végezni.
Poosz Erik
Tovább olvasom
Balogh Petya személyre szabott megközelítése és gyakorlatorientált oktatási módszerei biztosítják, hogy a résztvevők nemcsak elméleti tudást szerezzenek, hanem valós projektjeiken keresztül gyakorlati tapasztalatokat is. Ez a továbbképzés kiváló választás mindazoknak, akik előre akarnak lépni a mesterséges intelligencia világában, legyenek azok kezdők vagy haladó szakemberek.
Polgár Péter
Tovább olvasom
Minden olyan vezetőnek ajánlom a képzést, aki szeretne egy átfogó képet kapni az AI aktuális helyzetéről a világban. Nem csak tudni szeretné, hogy milyen lehetőségek rejlenek a különböző modellekben, de azokat szeretné a gyakorlatban is kipróbálni egy izgalmas és intenzív előadás keretében.
Szepesházi Zsolt
Tovább olvasom
Lebilincselő, magával ragadó tanfolyam, egy szédítő hullámvasút, amelyre felülsz, és elvisz egy fantasztikus új világba. Informatív, izgalmas, nincs egy perc üresjárat.
Nagy Andrea
Tovább olvasom
Az AI jelenéről, vele való "együttélés" lehetőségeiről egy olyan magas színvonalú és értékes ismeretet kaptunk, ami minden vállalkozó számára azt gondolom, kötelező.
Vargáné Szőke Edina
Tovább olvasom
A tanfolyamot ajánlom azoknak, akik lépést szeretnének tartani a világgal, és kíváncsiak a mesterséges intelligencia üzleti területeken való alkalmazásának gyakorlati lehetőségeire.
Varga-Fogarasi Ildikó
Tovább olvasom
Balogh Petya STRT AI tanfolyama erősen ajánlott mindazok számára, akik szeretnék megérteni és alkalmazni a mesterséges intelligencia legújabb trendjeit és technikáit. Ez a tanfolyam egyértelműen értékes hozzáadás minden szakember karrierjéhez, aki a jövő technológiáját szeretné magáénak tudni.
Ladics József
Tovább olvasom
Akit érdekel az AI világa, de nincs ideje kutatni, keresni, tanulni az internetről, az jelentkezzen Petyáék képzésére. Fizesse be, figyeljen, tanuljon és spóroljon meg rengeteg időt magának, majd minél előbb hasznosítsa, mert egy érdekes utazásban lesz része.
Szőke-Rácz Lívia és Szőke Barna
Tovább olvasom
Extra gyakorlatias, azonnal alkalmazható tudás és eszköztár kezdőknek, amitől úgy érzed, hogy egy nap alatt haladó lettél.
Előző
Következő

Tananyag

Saját tananyagunk, több mint 100 slideon kíséri végig a workshopot, melyben körbejárjuk a mesterséges intelligencia legújabb eszközeit és azok üzleti vonatkozásait. 

Gyakorlatok

Interaktív, közös és egyéni feladatmegoldás és gyakorlatok, aminek keretében ki tudják a résztvevők is próbálni a megismert eszközöket és használatukat.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen megállunk és vonjuk be a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

P. Tóth András

Miről fogok tanulni?

 

A workshop a következő témák köré szerveződik:

 
09:00-09:45 – AI és a táblázatkezelés (P. Tóth András)
10:00-10:45 – AI és az adatelemzés (P. Tóth András)
11:00-11:45 – AI munkafolyamatok (P. Tóth András)
12:00-12:45 – CustomGPT készítés (Balogh Péter)
 
A nap során óránként tartunk 15 perces szüneteket.

Hol lesz a tanfolyam?

A STRT oktatótermében, ahol minden résztvevőnek írólapos széke van, ahol a notebookján dolgozhat.

Mivel készülj?

Legyen egy viszonylag korszerű notebookod – vagy kérj egyet kölcsön valakitől. A feladatokat böngészőben oldjuk meg, így nem kell új szoftvereket telepítened, de az fontos, hogy a Chrome böngésző működjön.

“Bevásárlólista”

  • Regisztrálj és fizess elő a ChatGPT Plus-ra (havi $20,  bemutató videó itt).
  • Regisztrálj a copy.ai oldalon.
  • Regisztrálj a datachat.ai oldalon.

Jelentkezés, részletek

AI eszközök gyakorlati workshop vezetőknek

Mikor: 2024. július 26.

Hol: STRT Oktatóterem | Budapest, Lövőház utca 39. 2. em.

Ára:  39 900 Ft + ÁFA

Kedvezmény:

Ha csapatoddal jössz a tanfolyamra, kedvezményesen vehettek részt:

  • 5 fő felett 35 900 Ft+ÁFA
  • Bizalmi Kör Klubtagoknak 35 900 Ft+ÁFA (Kérünk, hogy átutalásos fizetési módot válassz!)

A kedvezmények nem összevonhatók. Ha kétféle kedvezmény is vonatkozik rád, a magasabbat vesszük figyelembe!

További költségek

Szoftver előfizetések: A tanfolyam megértéséhez és követéséhez szükséges, hogy rendelkezz a fentebb megadott szoftverekkel. Az előfizetések díja kb. 7 000 Ft. Ezeket kérünk, a tanfolyam kezdetéig szerezd be.

Étkezés: A tanfolyamon az étkezés egyénileg történik. Vizet, kávét biztosítunk, valamint a helyszín közelében van számos lehetőség az étkezésre.
 

Előjelentkezés
A júniusi workshop betelt. A következő tanfolyamra az előjelentkezés gombbal tudsz feliratkozni és értesítünk, amint elindul a jelentkezés.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva tudod kitölteni a jelentkezési adatlapot. A jelentkezés után emailt küldünk az e-szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ha kártyás fizetést választasz, a tranzakciót követően hamarosan előlegszámlát küldünk. Ha az átutalás mellett döntesz, pár napon belül kiállítjuk és elküldjük a díjbekérőt a befizetéshez. Jelentkezésed a befizetéssel és a szerződés aláírásával véglegesedik.
Csoportos jelentkezés esetén a szerződésben valamennyi résztvevő adatait fel kell tüntetni

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Management Kft. állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.

A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 70 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.