EGYEDI STRT TANFOLYAMOK

Rendelj saját tanfolyamot kollégáid számára

Akár személyre szabott tematikával

Az egyedi tanfolyamaink pont nektek szólnak, ha valami személyre szabott és rugalmas képzési lehetőséget keresel a cég számára. A tematikát szükség esetén veletek együtt úgy alakítjuk ki, hogy tökéletesen illeszkednek a cégetek egyedi igényeihez és céljaihoz, így biztos lehetsz benne, hogy a résztvevők pontosan azokat a készségeket és ismereteket sajátítják el, amik a legnagyobb értéket képviselik számotokra. 

Legyen szó akár AI-ról, nemzetközi piacra lépésről, salesről, brandingről, vagy egy teljesen új témáról, a mi szakértő csapatunk minden lépésben ott lesz melletted, a tananyag kialakításától kezdve a képzés lebonyolításáig. Hagyd, hogy a csapatotokra szabott képzésünkkel a maximumot hozzuk ki a cégetekből, miközben a lehető legkevesebbet zavarjuk meg a napi munkátokat.

 

 

LEGNÉPSZERŰBB TANFOLYAMAINK:

  • AI Tanfolyam és workshop
  • AI PRO Tanfolyam és workshop
  • Nemzetközi piacra lépés Tanfolyam és workshop

Személyre szabott tartalom

Saját tananyagunk mellett a vállalat specifikus igényeihez is tudunk igazodni, igény esetén egy választott témában is össze tudjuk állítani a kurzust.

Kényelem

Akár az irodátokban is meg tudjuk tartani a képzéseket, ami kényelmesebb és gazdaságosabb opció lehet számotokra, de a helyszínkeresésben is tudunk segíteni.

Szakértő oktatók

Balogh Petya mellett olyan releváns tudással rendelkező oktatók tartják a tanfolyamainkat, akiknek valós tapasztalata van az üzleti folyamatokban.

Akik már minket választottak

Ajánlatkérés