El-STRT-olt a Tudástár

Már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy egy vállalkozó csak akkor lehet sikeres, ha képes együtt tanulni, együtt nőni a cégével. Angolul és más nyelveken rengeteg szakirodalom, cikk van arról, hogyan kell sikeresen vállalkozást építeni, azonban magyarul és a magyar körülményekre szabva viszonylag kevés elérhető. Emiatt is indítottam 2020-ban az első tanfolyamomat, a “Tőkebevonás Startupoknak” címűt. Egyrészt, hogy másokkal is megosszam azt a tudást, amit a cégépítés és az angyalbefektetések során megtanultam, másrészt pedig azért, mert ezt így, a magyar viszonyokat ismerve még nem mondta el senki. A Tőkebevonást azóta számos más tanfolyam követte, jó úton haladunk, hogy az álmunk valóra váljon és az STRT ne csak egy befektető cég, hanem tudásközpont is legyen és ezzel egy új vállalkozói sztenderdet teremtsünk.

Ennek a célnak egy újabb lépéseként örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal elindult az STRT Akadémia! Ez alatt az új név alatt számos régi és új tevékenységünket turbózzuk fel.

Első lépésként létrehoztuk a Tudástárunkat, amiben kereshető módon ingyen fértek hozzá a mostantól folyamatosan bővülő megosztott szakmai anyagainkhoz. És mi sem lehetne szebb indulási ajándék, mint hogy az első tanfolyamom, a “Tőkebevonás Startupoknak” teljes anyagát, 13 órányi videót ingyen érhettek el! Csak ennek a tanfolyamnak a piaci értéke bruttó 160.000 Ft. Irány a Tudástár!

Második lépésként hamarosan elindul az STRT Akadémia Tagsági programja, ami havidíjas előfizetőinknek ad egy átfogó cégvezetői képzési programot. Ennek keretében minden hónapban egy-egy vezetői témára fókuszálunk. A havi csomag tartalma egy 3 órás élő videós oktatás (velem), 1 közös interaktív online workshop meghívott előadóinkkal, egy exkluzív stúdióbeszélgetés a témában sikeres cégvezetőkkel, havi tematikus saját összeállítású feladatlapok, és releváns felvett videóanyagainkból válogatás. És ami a legfontosabb, minden hónapban személyesen is találkozhatunk egy zártkörű klubest keretében. A májusi program 15-én indul, és a hónap végéig ingyenesen elérhető egy Tudástár regisztrációért cserébe.

Erdély
Ezt a hetet Erdélyben töltjük, több helyen is megállunk és előadást tartok. A menetrend még szervezés alatt, a részletekről majd a social csatornáimon tudtok tájékozódni. Ami biztos:
Hétfőn (május 8.) Kilövés tanfolyam Székelyudvarhelyen (Betelt!)Kedd-szerda (május 9-10.) Turbófeltöltés cégvezetőknek SzékelyudvarhelyenCsütörtök reggel 8:00 (május 11.) Bizniszvitamin üzleti reggeli a HBC-ben. Téma a mesterséges intelligencia és a digitális trendek. (Betelt!)Csütörtök (május 11.) Kreatív Kolozsvár Est 18:00-kor a Planetáriumban. (Betelt!)Péntek délután 15:00-kor (május 12.) előadás Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem Dísztermében. Téma az innováció, az agilitás és a hibázás kultúrája. Regisztráció itt.
Remélem, hogy találkozunk valamelyik állomáson!

Nyári Turbófeltöltés Cégvezetőknek v2
Ha már van egy céged, és szeretnél szintet ugrani, akkor itt a helyed!
Június 30. és július 2. között egy interaktív, háromnapos kurzussal várunk családoddal együtt a siófoki Prémium Hotel Panorámában. Ha már részt vettél Turbófeltöltés tanfolyamon, ez az esemény akkor is hasznos lesz számodra, már csak a remek társaság miatt is, de persze a tananyagot is átdolgoztuk. Többek közt szó lesz a célokról, álmokról, delegálásról, időmenedzsmentről, kiégésről, brandről, marketingről, pénzről, stratégiáról és napjaink egyik legizgalmasabb témájáról, az AI-ról és a ChatGPT-ről is.
Ha pedig még nem voltál Turbófeltöltésen, akkor itt az ideje 🙂
Ne maradj le, a férőhelyek száma korlátozott. Jelentkezz még ma!

Üdv,
Balogh Petya és az STRT csapata