Loading Events

« Összes Events

  • This event has passed.
szept 19

[Mesterkurzus] II. AI tanfolyam vezetőknek

2023. szeptember 19. @ 09:00 - 18:00

Kinek?

Ez a tanfolyamunk vezetőknek, cégvezetőknek, vállalkozóknak szól. A mesterséges intelligencia “megérkezett” a munkába és felforgat szektorokat, állásokat, szakmákat. A Goldman Sachs elemzése szerint 300 millió munkahelyet tesz feleslegessé. Az első tanulmányok alapján az új eszközöket használó kollégák 30-60%-al magasabb produktivitást érhetnek el. Ez akkora különbség, ami a piacot is átrendezheti. Itt az ideje vezetőként megérteni, hogy mi ez és hogyan fog kihatni a saját cégünkre és üzletünkre.

Miért?

Vezetőként nem csak az a kihívásunk, hogy használni tudjunk egy új eszközt. Értenünk kell, hogy hogyan működik, mire képes, mit fog okozni a cégünk számára. Be kell építeni a stratégiánkba, a működésünkbe és rávenni a csapatunkat, hogy ebben partnereink legyenek. Ezért a témát több oldalról járjuk körbe, hogy ne csak praktikus használati tudást, hanem vezetői megértést is tudjunk adni.

Személyes, intenzív tanfolyam

Egy egész együtt töltött nap, ami ötvözi az előadásokat és az interaktív workshopot. A nap kb felében konkrét feladatokon gyakorol mindenki a saját gépén önállóan. A maradék időben pedig szakértőink előadása és kérdezz-felelek jellegű interaktív beszélgetések zajlanak.

Details

Date:
2023. szeptember 19.
Time:
09:00 - 18:00
Event Category:
Website:
https://strt.hu/ai-tanfolyam/

Venue

Óbudai Egyetem
Bécsi út 96/B
Budapest, Budapest 1034 Magyarország
+ Google Map

Organizer

STRT Academy
Email
info@strt.hu