Események betöltése

« All Események

Virtuális Esemény Virtuális Esemény
szept 28

[Tagság] [Stúdióbeszélgetés] Duplázunk vagy tízszerezünk – az üzleti folyamatokban rejlő lehetőségek – Balogh Petya, Egerszegi Krisztián

szeptember 28 @ 18:00 - 20:00

Virtuális Esemény Virtuális Esemény

Petya vendége Egerszegi Krisztián a MiniCRM tulajdonosa, a Cégépítők alapítója, a Jövőkép című könyv szerzője, a rendszerben való gondolkodás híve. A 1,5 milliárd forintos árbevételű IT cége felépítése után, a MiniCRM Zrt-vel is sikerült piacvezető szereplővé válni Magyarországon és Romániában.

2012 végén csatlakozott tulajdonosként és a 7. emberként, az akkor 54 millió forintos árbevételű és 170 ügyféllel rendelkező MiniCRM-hez. 2023-ban már 100 fős a cég, több mint 2000 ügyféllel, romániai leányvállalattal és 1,8 milliárd forint körüli árbevétellel. 2014-ben megnyerték a Deutsche Telekom Legjobb üzleti alkalmazás versenyét nemzetközi szinten, ami jó visszaigazolás volt, hogy jó úton járnak. Emellett a Deloitte Fast 500 és Financial Times 1000 sikerlistákra is felkerültek. A klasszikus CRM-ből, ahogy a MiniCRM mint cég fejlődőtt, úgy fejlődött a MiniCRM szoftver is tovább, ma már vállalatirányítási, de inkább cégépítő rendszerré.
A legnagyobb segítség a rendszerben való gondolkozás volt, aminek segítségével és a megfelelő támogató eszközökkel ki tudott törni a folyamatos napi tűzoltásból és a cég fejlesztésére fordíthatta az idejét, ami már önállóan is működni tudott. 2021-ben megalapította a Cégépítők közösséget. Célja, hogy olyan vezetők osszák meg a tapasztalataikat, akik nemcsak beszélnek róla, hanem már a valóságban is megcsinálták. 2023 áprilisban megjelent a Jövőkép című könyve, ami a megjelenés után 3 hétig vezette a Libri üzleti sikerlistáját. A könyv újszerűen regényes formátumban adja át a magyar valóságban működő cégvezetői tudást.

Részletek

Dátum:
szeptember 28
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervező

STRT Academy
Email
info@strt.hu