NEMZETKÖZI PIACRA LÉPÉS

Online tanfolyam

2024. július 15. - szeptember 8.

Magyarországon már sikeresen működik a céged, de szeretnél magasabb szintre lépni és kipróbálnád magadat a nemzetközi piacon? Vagy már látod, hogy egy ponton túl nem tudsz tovább növekedni a hazai piacon? Esetleg már volt is ilyen próbálkozásod, de az első sikerek és kudarcok után még nem sikerült igazán megvetned a lábadat külföldön? Akkor figyelj, mert ez neked szól!

Kinek ajánljuk
Olyan cégvezetőknek, akik gondolkoznak a nemzetközi piacra lépésen vagy már el is indultak ezen az úton, de elakadtak valahol és szeretnének válaszokat kapni a kérdéseikre. A tanfolyam teljesítése során a saját tempódban tudsz haladni a videók megnézésével.

Mire jó?
Amire mindenképpen jó lesz, hogy megértsd, mennyi szempontot kell figyelembe venned a nemzetközi piacra lépés előkészítéséhez. Ez mindenki számára nagy kihívás, kockázatos, drága – és a végén nem garantált a siker. Főleg, ha rosszul csináljuk! Nincs egy jó út, sok mindentől függ, hogy melyik megoldás lesz a legjobb számodra. Éppen ezért a tanfolyam során több jó gyakorlattal is megismerkedhetsz, de tanulhatsz mások hibáiból is. Összegyűjtöttünk számodra sok-sok tapasztalatot, hogy jobban átlásd a lehetőségeidet és a kockázatokat is.

Konkrét példákon keresztül
Ez nem akadémiai anyag lesz a nemzetközi piacra lépés elméletéről. A STRT alapítói és más vállalkozók, szakértők osztják meg a nemzetközi sikereiket, kudarcaikat és fogalmaznak meg olyan tanulságokat, ami a te céged számára is érdekes lehet. Olyan emberektől tanulhatsz, akik már csináltak ilyet, akik már építettek globális stratégiát és nem csak építkeztek nemzetközi piacokon, de mesélni is tudnak erről.

Tananyag
A tananyagban előadásokat és esettanulmányokat is találsz. A 8 modul összesen 17 órányi videót tartalmaz. Mivel ez egy online tanfolyam, a saját tempódban haladhatsz a videók megnézésével. Alapelvünk, hogy minden témát három oldalról járunk körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad egy mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is.

Egyedi
Tananyag

A 17 órás előre felvett, vágott, szerkesztett videó tananyag során Petya és szakértőink valós, magyar sztorijaikat osztják meg veled és így mutatják meg a nemzetközi piacra lépés főbb szempontjait. Az összesen 54 videót a saját tempódban nézheted meg a tanfolyam során.

Élő, online
mentorálás

Elakadtál? Kérdésed van? Az élő, online mentorálás során a STRT alapítói válaszolják meg a kérdéseidet. Illetve akár a befektetőknek küldendő anyagaidat is átnézik neked.

Interaktív, csoportos tanfolyam

Olyanokkal tanulsz majd közösen, akiket szintén ez a téma érdekel. Tudtok egymáshoz kapcsolódni, a mentorok támogatása mellett egymást is tudjátok támogatni, motiválni.

Akiktől tanulsz

Miről fogsz tanulni a nemzetközi terjeszkedés kapcsán?

 1. Bevezető: Big picture / Nemzetközi piaci trendek, kockázatok és globális csapatok / Stratégiai döntések és operatív kihívások a Green Fox Academy példája alapján
 2. Sikersztorik tanulságai: Üzleti modell / Disztribútor-választás / Piac-választás / Ügyfélszerzési csatornák a NNG-nál és a Talk-A-Botnál
 3. Praktikus eszközök és stratégiák: Célpiac-választás / Lokalizáció / Marketing / Tech és szervezeti dolgok / Értékesítési struktúrák és útvonalválasztó
 4. Nemzetközi sales: Stratégiák, kihívások, folyamat és tanulságok a Starschema példája alapján / Trükkök új piacra lépéshez / Különböző igények kiszolgálása / Sales ABC és sales szerepek
 5. Sales automatizálás a gyakorlatban: Sales folyamat felépítése / Sales Navigator és Apollo a gyakorlatban / Sequence használata / Sales email felépítése / Sales email írása – jó gyakorlatok és tipikus hibák / Sales emailek perszonalizálása, follow up / Összefoglalás, Q&A
 6. Esettanulmányok: A Bookr Kids nemzetközi piacra lépésének története és tanulságai / Az Amazon mint nemzetközi piac meghódítása
 7. Esettanulmányok: A MiniCRM nemzetközi piacra lépésének története és tanulságai  / A Balabit nemzetközi piacra lépésének története és tanulságai 
 8. Esettanulmányok: A Munch nemzetközi piacra lépésének története és tanulságai / A Vatera és a Meska nemzetközi piacra lépésének története és tanulságai

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Poór Bálint
Tovább olvasom
Tök jó volt a sztorikon keresztül azt hallani, hogy merjünk próbálkozni, merjünk hibázni, hiszen az igazi sikersztorik mögött is rengeteg belul elsült lépés volt.
Kis Arnold
Tovább olvasom
Nemzetközi B2C piacra lépés előtt állunk. A tanfolyamon gyakorlati példák segítségével tudtam a saját projektünkre ráhúzni a tudást.
Beke Lili
Tovább olvasom
Intenzív gyorstalpaló a külföldi piacra lépésről. Annyira jó és részletes a tananyag, hogy a bizonytalanoknak könnyen elveszi a kedvét. Csak a bátrak jöjjenek!
Szoldán Péter
Tovább olvasom
Ha gondolkozol, hogy cégeddel a nemzetközi piacokra lépj és szeretnél letisztult, világos szempontokat a stratégiád végiggondolásához, akkor itt a helyed!
Előző
Következő

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Videó tananyag: A 8 modul összesen 17 órányi videót tartalmaz. Mivel ez egy online tanfolyam, a saját tempódban haladhatsz a videók megnézésével. Az egyes modulok végén rövid kvízek segítségével tudod ellenőrizni a tudásodat.
 • Élő, online mentorálás: Kéthetente a STRT alapítói és szakértők válaszolják meg a kérdéseidet. Ha nem tudsz részt venni valamelyik mentoráláson, a felvételt utólag meg tudod majd nézni.
 • Versenytárs-elemzés, kulcsszó-kutatás, helyi partner teszt: A tanfolyamban található videókon felül sablonokat is kapsz, hogy elő tudd készíteni a nemzetközi piacra lépésedet.
 • Mastermind csoport: Segítünk nektek létrehozni egy Mastermind csoportot, ahol meg tudjátok osztani a tapasztalataitokat, sikereiteket, vállalásaitokat.
 • Oklevél: A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki számodra.
 • Versenytárs-elemzés, kulcsszó-kutatás, LinkedIn Sales Navigátor-stratégia átnézése:
  • Ha az extra csomagot választod és elkészíted a tanfolyam videói és a sablonok alapján a versenytárs-elemzésedet, kulcsszó-kutatásodat és LinkedIn Sales Navigátor stratégiádat, mentoraink átnézik és egy rövid videós visszajelzést adnak számodra, fejlesztő jellegű javaslatokkal.
  • Mindannyian sok hasonló projekten dolgoztak már, így biztosan lesz javaslatuk a te anyagod továbbfejlesztésével kapcsolatban is.
  • A versenytárs-elemzés, a kulcsszó-kutatás és a LinkedIn Sales Navigátor-stratégia átnézése az alapcsomag díján felül további nettó 39 ezer forintba kerül – de a tanfolyam első 5 jelentkezője ajándékba kapja ezt a lehetőséget!

Jelentkezés, részletek

Tanfolyam részvétel

Mikor: 2024. július 15. – szeptember 8.Formátum:

 • 17 órányi videó tananyag
 • 4×1 óra élő, online mentorálás

Hol:

 • Online – A tanfolyam a STRT Tudástárban érhető el, számítógépről, tabletről, okostelefonról.
 • Az élő, online mentorálás pedig Google Meet-en keresztül zajlik.

 Ára – 2 lehetőség közül választhatsz:

 • Alapcsomag: Videó tananyag és élő, online mentorálás: 99.000 Ft + ÁFA
 • Extra csomag: Videó tananyag, élő, online mentorálás és az anyagaid (versenytárs-elemzés, kulcsszó-kutatás, LinkedIn Sales Navigátor stratégia) átnézése: 138.000 Ft + ÁFA

Amennyiben a STRT Akadémia Pro tagja vagy, az előfizetéseddel ingyen részt tudsz venni ezen a tanfolyamon.

Előjelentkezés
A következő tanfolyamra az előjelentkezés gombbal tudsz feliratkozni és értesítünk, amint elindul a jelentkezés.

Velünk tartasz?

Alap
csomag

99.000 Ft + ÁFA
  • Videó tananyag
  • Élő, online mentorálás

Extra
csomag - első 5

99.000 Ft + ÁFA
  • Minden, ami az Alap csomaggal elérhető, plusz:
  • Versenytárs-elemzés átnézése
  • Kulcsszó-kutatás átnézése
  • LinkedIn Sales Navigátor stratégia átnézése

Extra
csomag

138.000 Ft + ÁFA
  • Minden, ami az Alap csomaggal elérhető, plusz:
  • Versenytárs-elemzés átnézése
  • Kulcsszó-kutatás átnézése
  • LinkedIn Sales Navigátor stratégia átnézése

Akadémia Pro
előfizetőknek

INGYENES
  • Minden, ami az Alap csomaggal elérhető

Gyakori kérdések

Jelentkezés és fizetés

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?
Kattints az “Érdekel” gombra és töltsd ki a megjelenő űrlapot a fizetési és számlázási adataiddal. Amennyiben Akadémia Pro előfizető vagy, ezt a lehetőséget válaszd az űrlapon.
Mikor tudok jelentkezni a tanfolyamra?
A tanfolyam kezdetéig, július 15-ig tudsz jelentkezni.
Hogyan tudok fizetni?
Bankkártyával és átutalással is tudod fizetni a tanfolyam díját.
Csak cégként tudok vásárolni?
Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek.
Kapok számlát?
Igen, a regisztrációnál megadott e-mail címre küldjük a számlát.
El tudom számolni céges költségként a tanfolyam díját?
Igen, a regisztrációnál megadott cég el tudja számolni költségként.
Kipróbáltam, mégsem tetszik - van pénzvisszafizetési garancia?
Kérjük, írj az info@strt.hu-ra.
A cégtől többen is szeretnének tanulni, hogyan tudunk csoportosan jelentkezni?
Kérjük, írj az info@strt.hu-ra.
Problémám van, hol tudok segítséget kérni?
Kérjük, írj az info@strt.hu-ra.
Akadémia Pro előfizető vagyok, hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?
Amikor jelentkezel a tanfolyamra, azt az opciót válaszd, hogy Akadémia Pro előfizető vagy, így egy külön űrlapon tudod megadni az adataidat.
Mennyibe kerül a tanfolyam?
Az alapcsomag ára 99.000 Ft + ÁFA, ez a videós tananyagot, a csoportos online mentorálást és az oklevelet tartalmazza. Az extra csomag ára 138.000 Ft + ÁFA, ez a videós tananyagon, a csoportos online mentoráláson és az oklevélen felül a nemzetközi piacra lépést előkészítő anyagaid (versenytárs-elemzés, kulcsszó-kutatás, LinkedIn Sales Navigátor-stratégia) átnézését is tartalmazza. A STRT Akadémia Pro előfizetőjeként ingyen vehetsz részt ezen a tanfolyamon.

A tanfolyamról

Mit kapok tanfolyam-résztvevőként?
Amennyiben megvásárlod a tanfolyamot, hozzáférsz a 17 órányi felvett, vágott, szerkesztett videó tananyaghoz, ezen kívül részt vehetsz a 4 órányi csoportos online konzultáción is. Ezen felül kapsz tőlünk versenytárs-elemzés, kulcsszó-kutatás sablont és helyi partner tesztet, valamint egy Mastermind csoport elindításában is segítünk benneteket. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki számodra. Amennyiben az extra csomagot választod, mentoraink átnézik a nemzetközi piacra lépést előkészítő anyagaidat és fejlesztő jellegű javaslatokat küldenek neked.
Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam teljesítése?
A tanfolyam teljes hossza 8 hét, heti szinten 2 órányi videót fogsz megnézni. Emellett 4×1 órányi online konzultáción vehetsz részt. Ha szeretnéd, hogy mentoraink átnézzék a nemzetközi piacra lépést előkészítő anyagaidat, akkor annak az elkészítésére is időt kell majd szánnod.
Kapok segítséget a nemzetközi piacra lépést támogató anyagok elkészítéséhez?
Igen, a tanfolyam során külön videó foglalkozik a versenytárs-elemzés, a kulcsszó-kutatás és a LinkedIn Sales Navigátor-stratégia elkészítésével. Ezen felül pedig egy rövid vázlatot is elérsz a tanfolyam felületén, ami segít neked ebben.
Kiknek szól a tanfolyam?
Olyan cégvezetőknek, akik gondolkoznak a nemzetközi piacra lépésen vagy már el is indultak ezen az úton, de elakadtak valahol és szeretnének válaszokat kapni a kérdéseikre.
Elvesztettem a jelszavamat, hogyan tudok újat létrehozni?
Kattints a bejelentkezési felületen az “Elfelejtett jelszó?” feliratra.
Ez egy felnőttképzés?
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.
A tanfolyam minden tudást megad a sikerhez?
Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
A tanfolyam után meddig érem el az anyagokat?
A tanfolyamot követően korlátlan ideig hozzáférsz az anyagokhoz.
Hogyan lehet belépni a tanfolyam FB-csoportjába?
Létrehozunk egy zárt csoportot a tanfolyam résztvevőinek, ahol kapcsolódni lehet a többiekhez és a mentorokhoz. A csoport linkjét emailben küldjük el a résztvevőknek.
Érdekel a csoportos online mentorálás, de sajnos, nem tudok részt venni rajta - készül róla felvétel?
Igen, az online eseményt rögzítjük, az anyaga később felkerül a Tudástárba.
Le lehet tölteni a videókat a Tudástárból?
A videókat nem tudod letölteni, de fent van egy rövid összefoglaló róla és a beszélgetést .mp3 formátumban is eléred, amit viszont le tudsz tölteni.
Van előírt haladási sorrend a tanfolyam videóinál?
Az a javaslatunk, hogy kövesd a videók sorrendjét, mert így könnyebben tudod majd követni a tőkebevonás főbb lépéseit.
Mit jelent az, hogy vágott videó tananyag?
Ez egy korábbi élő videós tanfolyam felvett anyaga, megvágva, kicsinosítva és darabokban tálalva. Emiatt kicsit rövidebb, nem tudsz közben kérdezni, de saját tempóban, bármikor nézheted vagy hallgathatod.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.