ŐSZI TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK

Cégépítési tanulságok tanulni vágyó cégvezetőknek

Két együtt töltött nap Balogh Petyával és a STRT alapítókkal.

2024. november

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, több év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel. Résztvevőink között általában ugyanúgy megtalálhatók a milliárdos cégeket felépítő vállalkozók, mint a pár éves tapasztalatú ifjú titánok, akik a nemzetközi piacra lépnek. Egy közös bennük – tanulni akarnak, tőlünk és egymástól.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velünk, és ugorjunk szintet együtt! Töltsünk együtt két napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Két nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetjük végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekünk és a cégeinknek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a két együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Családi programmal: ami különlegessé teszi ezt az alkalmat, hogy párodat és a gyerekeket is hozhatod! Részletek hamarosan!

A helyszín

Az esemény helyszínén még gondolkozunk, hamarosan jövünk a részletekkel.

Családi programok

A részletes családi programot itt találod.  A “Családdal Utazom” (CsillOUT Travel) szervezésében, animátorokkal megvalósuló családos programok fő jellemzője, hogy minden korosztály, nem csak a gyerekek, hanem a szüleik számára is emlékezetesek maradnak. Az előzetes programterv szerint a család lovaskocsizik, állatsimogatóba látogat, arcfestést és csillámtetkót is kap.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Tananyag

Saját tananyagunk többszáz slideon, a cégvezetői tudás legfontosabb területeit érintve. Mert bár sokféle iparágból érkezünk, az elakadásaink nagyon hasonlóak. És amíg ezeket nem értjük meg és nem javítjuk ki, addig a cégünk sem tud tovább növekedni.

Gyakorlatok

Nem csak elméleti tudást adunk, de gyakorlati eszközöket is mutatunk, amivel saját cégedre meg tudod érteni és oldani a kihívásokat. A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítjük a téma feldolgozását, saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen meg is állunk és bevonjuk a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

Balogh-Mázi Mária

Bíró Bence Péter

Langmár Péter

P. Tóth András

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

Balogh-Mázi Mária

Langmár Péter

P. Tóth András

Miről fogok tanulni?

A tanfolyam két napja a céged különböző nézete lesz, azokat a főbb területeket áttekintve, amik egy növekvő cég sikerességét meghatározzák.

 

Részletes program hamarosan!

#hogyan
Ahogyan csak mi tudjuk. Ez nem akadémiai anyag lesz a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után. Előadóink a STRT Holding alapítói, maguk is vállalkozók, befektetők, cégépítők, a startup szakma nagyágyúi.
Az előadás-sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járunk körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. 

 

#biztonság
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt.

Jelentkezés, részletek

Mikor: 2024. november

A helyszín: Hamarosan

Ára: Hamarosan

Kedvezmény: ha voltál már Turbófeltöltés tanfolyamon, 100.000 Ft kedvezménnyel vehetsz részt. 


A következő tanfolyamra az előjelentkezés gombbal tudsz feliratkozni és értesítünk, amint elindul a jelentkezés.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva tudod kitölteni a jelentkezési adatlapot. A jelentkezés után emailt küldünk az e-szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ha kártyás fizetést választasz, a tranzakciót követően hamarosan előlegszámlát küldünk. Ha az átutalás mellett döntesz, pár napon belül kiállítjuk és elküldjük a díjbekérőt a befizetéshez.
A jelentkezést követően a Családdal utazom csapata hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és segít a foglalásban, valamint szállással, étkezéssel és családi programokkal kapcsolatos kérdéseidben.

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Management Kft állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni. A szállásról, ellátásról, programokról a CsillOUT Travel Kft. állít ki számlát, amit ha cégként számolsz el, akkor valószínűleg természetbeni juttatásnak minősül, így adóvonzata lehet. Ezért is bontjuk ketté a számlázást.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 30-50 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.