ÖTLETTŐL TERMÉKIG TANFOLYAM

2023. február 5.
9:00 - 17:00

Vállalkozásba vágnál, de nem tudod, hol kezdd el? Már unod a főnököd képét és eldöntötted, hogy a saját magad ura leszel? Újévi fogadalmad egy saját cég beindítása volt? Akkor ez most neked szól! Startup indítás intenzív tréning egy napba sűrítve!

 

A tanfolyamot Balogh Petya és P. Tóth András, a STRT alapítói tartják élőben, interaktívan. Kettejükben pedig több tucat vállalkozás és ötlet kipróbálása és több, mint 60 angyalbefektetés, többezer óra cégvezető mentorálás tapasztalatai érnek össze, amikból ez a tanfolyam is épül.

 

Miért pont Balogh Petyától tanulj erről?
“Mint utólag kiderült, én már akkor startupokat építettem, amikor még azt sem tudtuk, hogy így hívják. Több, mint 25 év startup építése, két világsikerű cég felépítésében való résztvétel alapítóként és vezetőként, 40+ startup befektetés tapasztalatai. Ha most kezdeném újra, mindezzel a tudással és tapasztalattal, biztos meg tudnék magamnak spórolni pár évet. Sőt, talán neked is, ha ezen az úton indulnál el.”

 

Miért pont P. Tóth Andristól tanulj erről?

Andris karrierje alatt több tucat vállalkozási ötletet próbált végig, volt, amiből nemzetközileg sikeres diákhálózat lett (Láthatatlan egyetem), volt amiből többmilliók által évente kitöltött munkafüzet (YearCompass), volt amiből egy sikeres cégeladás (Gyümölcstárhely) és számos, amiből tanulságos kudarc. Mindezeken átívelően pedig egy olyan módszertan és vállalkozói tudás épült ki, ami segít hatékonyan eljutni az ötlettől a kipróbálásig és annak eldöntéséig, hogy mivel érdemes foglalkozni.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Mire jó?
Segít átgondolni az elindulás legfontosabb kérdéseit és lépéseit. Megmutatja az utat az ötlettől a piaci validáción át az első befektetőd megszólításáig. 

 

Kinek ajánljuk?
Leendő cégvezetőknek, startuppereknek, akik éppen most készülnek elindulni a cégükkel. Ha a nagy ötlet már megvan, de a világ még nem hiszi el, és nem tudod, hogy pontosan mi az első lépés amivel elindulhatsz.

 

Konkrét példákon keresztül
Az egész napos előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, kipróbált sikeres és sikertelen ötletet, elindult céget, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, együtt és egymástól tanulva.

 

Tananyag
A tananyagot mi magunk készítettük. Nem egy amerikai tréningcég polcáról leemelt tananyag, hanem a magyar valóságból nemzetközi sikereket építők tapasztalatai. A résztvevők a diákat, a jegyzeteket és a tanfolyam videófelvételét is megkapják, hogy később újra meg tudják majd nézni.

Témavázlat
​​

1. Rákészülés: Tartalékok / Ötlet / Kik kellenek hozzá? / Termék / Alapítók / Vezető
2. Termék: Értékajánlat / Piackutatás / Ügyfelek / Validálás / Árazás / Szándéknyilatkozatok
3. Beindítás: Weboldal / Média / Marketing / Konkurencia / MVP
4. Pénz: Első eladás / Árrés, Fedezet, Profit / Bevételek / Számlázás / Költségek / Gyorsítás
5. Működés: Cégalapítás, cégformák / Jog, könyvelés, admin / Analitika / Tanulságok / Nemtudás / Unit economics
6. Befektetés: Befektethető cég / Pitch / PÜ terv / Befektetők / Befektetés

Kiss Norbert Tamás
Kiss Norbert Tamás
CEO / BossBoard Kft
Tovább olvasom
Petya ezen a képzésen nagyon jól összegyűjtött, rendszerezett, mindent átfogó, horizontális képet ad a vállalkozás területeiről és azok összefüggéseiről. Induló vállalkozóknak - ha csak nincs mentoruk - felelőtlenség kihagyni. Tudásban, érthetőségben, hatékonyságban, ár-érték arányban kiemelkedő.
Gali István Márk
Gali István Márk
Tovább olvasom
Köszönöm azt a vállalkozói, befektetői alázatot, amit felénk mutatsz, így egy olyan biztonságos környezetet teremtve, hogy megnyílva tudjuk megbeszélni a kérdéseinket, félelmeinket. Kifejezetten nagyra értékeltem, hogy minden kérdést kellő alapossággal körüljártál, több szempontot is megbeszélve, és a való életből hoztál megtörtént eseményeket, tapasztalatokat.
Pusztai Tamás
Pusztai Tamás
Tovább olvasom
Ha saját vállalkozást tervezel indítani, Petya "Kilövés" tanfolyama egy stabil alapot ad a kezdetekhez. Valós példákon keresztül tanulod meg, mire és miért érdemes már az első lépéseknél odafigyelned, amivel rengetek pénzt, munkát és fejfájást takarítasz meg. Gyakorlatias, hiteles és professzionálisan kivitelezett, csak ajánlani lehet!
Czibor Róbert
Czibor Róbert
Tovább olvasom
Várakozásom teljes mértékben felülmúlta ez az előadássorozat. Mint kezdő vállalkozó alkalmasabb személyt keresve sem találhattam volna a tanuláshoz, fejlődéshez. Rengeteget adott nekem ez a pár nap amiért végtelenül hálás vagyok.
Mag Zoltán
Mag Zoltán
Executive / UD Ventures
Tovább olvasom
Azoknak, akik már milliárdosok lettek saját startup-juk exitjéből, Balog Petya kurzusai nem ajánlottak! A többieknek kötelező!
Balatoni Kitti
Balatoni Kitti
Tovább olvasom
Szeretettel ajánlom, ha elindulnál a vállalkozói lét felé, de még nem látod tisztán az utat. Petya hiteles iránytűként saját tapasztalataiból merít, nem kertel, nem beszél mellé. Helyette meghallgat, hasznos tanácsot ad. Petya sikerei helyette beszélnek - ő mindezek mellett közvetlen és kedves. Nekem már ezért és a kialakult közösségért is megérte.
Előző
Következő

Akiktől tanulhatsz

Balogh Petya

P. Tóth András

Jelentkezés, részletek

Mikor2023. február 5. hétfő, 9:00-18:00 óra között 
Hol: CEU, Budapest, Nádor u. 15, 1051

Ára:  80 000 Ft + ÁFA


Étkezés: Az tanfolyamon időtartalma alatt az étkezést egyénileg kell megoldani. A helyszínen van büfé és a közelben számos más lehetőség az étkezésre.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. Ezt követően tudod kifizetni a tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel. Ezután kiállítjuk és elküldjük a számlát. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. 

Igen, amennyiben utalással szeretnéd rendezni a tanfolyam díját, írj a luca@strt.hu e-mail címre. 

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Invest Kft állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 70 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.