TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK

(Cégépítési tanulságok Balogh Petyától)

2024. március 11-12.

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel.

 

Miért?

Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt két napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

 

2024 Tavaszi hibrid verzió

Ez a tanfolyamunk immár harmadik éve töretlenül sikeres, de tudjuk, hogy sokaknak egyszerűen nem fért bele, hogy három napot távol töltsenek a csapatuktól, ezért hibridizálva a tananyagot, két nap személyes jelenléttel tartjuk most tavasszal.

 

Személyes, intenzív tanfolyam
Két nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetem végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekem és a portfólió cégeimnek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a két együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Tananyag

Saját tananyagom több, mint háromszáz slideon, kilenc nagy témakört érintve: A Vezető, a Csapat, a Stratégia, az Ügyfél, a Sales, a Marketing, a Pénz, a Fejlesztés és a Céljaink.

Gyakorlatok

A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítem a téma feldolgozását, a saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen megállok és vonom be a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (400 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

P. Tóth András

Bíró Bence Péter

1.nap

1. A csapat – 2 óra
 • Növekedési fájdalmak
 • Egy ütőképes csapat építése
 • Minőségi cserék és kulcskompetenciák
2, A vezető – 3 óra
 • Hogyan delegálok, hogy ne mindenki rám várjon?
 • Hogyan motiválom a csapatot?
 • A kiégés és a megelőzése (Bíró Bence Pénter)
3. Az ügyfél – 2 óra
 • Kereslet szintjei
 • Ügyfélérték számítás
 • Megtartás az új ügyfélszerzés

2. nap

4. A pénz – 3 óra
 • A pénz, mint üzemanyag
 • Hogyan dolgozik a pénzed érted?
 • Mitől lesz egy cég skálázható?
 • Finanszírozás, tőzsde, cégeladás
5. A sales – 2 óra
 • Hová adunk el a szervezetben?
 • Skálázható értékesítés
 • Nemzetközi piacra lépés
6. A marketing – 2 óra
 • Piackutatás
 • Csatornák, tölcsérek, adat alapon

A tanfolyam kilenc nagy téma köré szerveződik, ami egy növekvő cég sikerességét meghatározza. Ezekből hatot személyesen, a tanfolyamon elemzünk végig, míg a következő hármat online, vágott videóban adjuk oda:

 1. A cég arca
 2. A látnok
 3. A stratéga

Minden témára 2-3 tanórányi, interaktív előadás és beszélgetés fog jutni, így a két nap alatt összesen 14 tanórányi “nettó” közös munka vár ránk és további 6 tanórányi felvételt kapsz, amit saját tempóban tudsz feldolgozni.

A tananyag felvétele, valamint a további modulok elérhetőek lesznek a tanfolyam elvégzése után.

Jelentkezés, részletek

Tanfolyam részvétel

Mikor: 2024. március 11-12.
Mindkét nap reggel 9:00 – 17:00-ig tartó szakmai program.

Hol: CEU – Budapest, Nádor u. 15, 1051

Ár: 290.000 Ft + ÁFA
Az ár tartalmazza a tanfolyam díját, a videó tananyagot, valamint az ebédek, kávészünetek költségét. 

Kedvezmény:

 • Ha már részt vettél korábban Turbófeltöltés Cégvezetőknek tanfolyamon, akkor számodra a részvételi díj 200.000 Ft + ÁFA 
 • Ha pluszban magaddal hozod egy kollégádat, családtagodat vagy tulajdonostársadat, számára a részvételi díj 200.000 Ft + ÁFA 

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. Ezt követően tudod kifizetni a tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel. Ezután kiállítjuk és elküldjük a számlát. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. 

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.
Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.
A tanfolyam várható résztvevőszáma 20-40 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.
Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!