TUDÁSMEGOSZTÁS

Egyik legfontosabb alaptézisünk, hogy a vállalkozói, cégvezetői út a tanulás útja. Amikor elindulunk, még nem csak a szervezet, de mi magunk sem vagyunk “készen”. A cégünk fejlődésének a szűk keresztmetszete sosem a piac, a versenytársak vagy a beszállítók lesznek, hanem mi magunk. És ha mi fejlődünk és tanulunk, akkor a cégünk is fejlődni fog. Ezért a küldetésünk egyik alappillére, hogy tanítunk, tudást osztunk meg. Az alábbi tanfolyamok mind hiánypótlók a maguk témájában – mondjuk ezt a 95% fölötti értékelések és többszáz korábbi résztvevő visszajelzései alapján.

Gyere és tanulj te is velünk céget építeni!

Kilövés tanfolyam

Startupba vágnál, de nem tudod, hol kezdd el? Már unod a főnököd képét és eldöntötted, hogy a saját magad ura leszel? Újévi fogadalmad egy saját cég beindítása volt? Akkor ez most neked szól!

Turbófeltöltés tanfolyam

Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel. Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt három napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Starting up tanfolyam

Már elindultál a startupoddal. Esetleg már tőkét is vontál be. És mint a Titanic a jégheggyel, úgy találkozott a mesterterved a valósággal. És lassan, fájdalmasan, apró lépésekben rájöttél, hogy nem egyenes vonal vezet a sikerig. Kiderült, hogy az előtted álló évtized kevesebb csocsót, és több küzdelmet tartogat, mint ami a startup életpályamodell brossúrájában szerepelt. Az amerikai sikerkönyvek, az egyetemi meetupok, a tutit megmondó cikkek valahogy nem passzolnak a szitukhoz.

Angyalbefektető tanfolyam

Jelenlegi és jövőbeli angyalbefektetőknek, akiket érdekel és vonz a startupok világa, de tisztában vannak azzal, hogy ez egy nagyon komplex és kockázatos játék és szeretnék jobban megérteni a játékszabályokat, mielőtt túl sok pénzt égetnek el.
Intézményi befektetők befektetési managereinek, akik szeretnék jobban átlátni a piacot, az ökoszisztémát a saját cégükön kívül és új nézőpontokkal, gyakorlati tudással, nagyobb terepismerettel sikeresebben végezni a munkájukat.