Tudástár

Kilövés tanfolyam – Működés – Jog, könyvelés, admin
Balogh Petya
Miért érdemes adminisztrációs segítséget alkalmazni? Mikor érdemes adminisztrációs segítséget felvenni? Milyen adminisztrációs segítséget érdemes választani?
Starting up – Az ügyfél – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan bánjunk az ügyfelek által okozott nehézségekkel? B2B vagy B2C üzleti modellt válasszunk?  Hogyan alakítsunk ki jó ügyfélélményt és ügyfélmegtartást?
Starting up – Fejlesztés – A félelem
Balogh Petya
Mi befolyásolja egy szoftverfejlesztő cég sikerességét? Milyen tényezők határozzák meg egy programozó hatékonyságát és értékteremtését? Hogyan lehet növelni egy szoftverfejlesztő cég hatékonyságát?
Starting up – Csapat és szervezet – Teljesítmény kényszer
Balogh Petya
Miért olyan megterhelő a startupok vezetése? Hogyan élik meg a startup vezetői ezt a helyzetet? Hogyan lehet reális célokat kitűzni egy startupban?
100 nap startup – Hogyan szállj ki
Langmár Péter
Miért magas a kockázati tőkések által elvárt hozam? Miért nem éri meg egy kis cégnek kockázati tőkét bevonnia? Milyen stratégiai különbségek vannak a kockázati tőke és a kis cégek között?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus
Balogh Petya
Hogyan működik az innovációs folyamat? Miért fontos az iteráció és a tanulás?Hogyan lehet sikeres egy innovációs kezdeményezés?
Tőkebevonás – Felkészülés – Befektetés befektető szemmel
Balogh Petya
Hogyan értékelik a befektetők a cégeket, startupokat? Milyen motivációi vannak a befektetőknek és hogyan befolyásolják ezek a döntéseiket? Hogyan segítik a befektetési menedzserek és a VC-k a startupot abban, hogy befektetést kapjon?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing
Balogh Petya
Hogyan tudunk hatékonyan építeni egy márkát startupként? Miért fontosak a jól megfogalmazott, tömör szövegek? Hogyan használhatjuk a képeket és videókat a branding folyamatában?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat QA
Balogh Petya
Mit tegyünk, ha fel akarják vásárolni a céget? Mikor érdemes alkalmazottakat felvenni? Kiket érdemes alkalmazottként megtartani?
Starting up – Pénz – Unikornisok
Balogh Petya
Hogyan építsünk sikeres céget? Mi a tartós siker kulcsa? Hogyan lehet egy cég növekedését fenntarthatóvá tenni?
Nincs több bejegyzés.