Tudástár

Starting up – Sales & Marketing – Bevezetés
Balogh Petya
Sales vagy marketing: egy cég számára melyik a fontosabb? Mi a marketing és hogyan működik? Mi a sales és mik a sales hatékonyság kulcsfontosságú tényezői?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
Starting up – Csapat és szervezet – Fizetés, bónusz, motiváció
Balogh Petya
Hogyan motiválhatók a sales munkatársak egy startupban? Milyen tényezők határozzák meg a sales munkatársak motivációját? Miért fontos a sikerek megünneplése egy sales csapat esetében?
Tőkebevonás – Pénzügyi terv – Ki hogyan számol
Balogh Petya
Milyen filozófiákkal értékelhetik a befektetők egy céget? Mi a “Fail fast” filozófia lényege és miért fontos? Milyen buktatói lehetnek egy pénzügyi terv kidolgozásának és hogyan lehet őket elkerülni?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Út a folyósításig
Balogh Petya
Hogyan érdemes felkészülni a tárgyalásokra? Mire érdemes odafigyelni a term sheet és a befektetési szerződés megfogalmazása során? Mit tehetünk annak érdekében, hogy kedvező eredményt érjünk el?
Starting up – Csapat és szervezet – Teljesítmény kényszer
Balogh Petya
Miért olyan megterhelő a startupok vezetése? Hogyan élik meg a startup vezetői ezt a helyzetet? Hogyan lehet reális célokat kitűzni egy startupban?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Közös élet egy startuppal
Balogh Petya
ogyan változik a tulajdonosi struktúra egy újabb finanszírozási kört követően? Mire kell odafigyelni ezzel kapcsolatban? Mi történik a régi befektetőkkel az új kör után?
Starting up – Vezetők és alapítók – A vezető szerepe
Balogh Petya
Mik a vezető legfőbb feladatai egy startupban? Milyen készségekre és képességekre van szüksége egy startup vezetőnek? Hogyan lehet tanulni a hibákból?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Piacismeret QA
Balogh Petya
Mit tegyek, ha valaki lemásolja az egyedi stílusomat? Tisztességesen áraznak-e a magyar vállalkozók? Hogyan lehet sikeresen szétválasztani az árazást és a költségeket?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Témaválasztás, validáció
Balogh Petya
Milyen módszerekkel végezhető piackutatás? Hogyan érdemes saját kutatást végezni egy startup számára? Miért és hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet?
Nincs több bejegyzés.