TUDÁSTÁR

Hogyan építik csapataikat a Cápák?
Balogh Petya, Balogh Levente
Milyen szerepet játszanak Balogh Levente személyes értékei a vállalati kultúra és csapatépítés terén? Hogyan ötvözi személyes értékeit a munkaerő kiválasztásában és vállalkozásai sikerében? Miként formálta meg saját személyes márkáját és annak szerepét üzleti kapcsolataiban?
B2B sales – Prospecting Training, sales Development
Herendi Dávid
Herendi Dávid milyen szerepet játszik az értékesítés világában? Milyen készségekre van szükség ahhoz, hogy valaki sikeres értékesítő legyen? Milyen kihívásokat jelent a piaci dinamikák változása és a technológiai fejlődés az értékesítés szakmájában?
Employer Branding – DreamJobs
Balogh Petya
Mi az employer branding? Miért fontos az employer branding a vállalatok számára? Mi a DreamJobs küldetése az employer branding kapcsán?
100 nap startup – Megbeszélések
P. Tóth András
Milyen szerepet játszik a moderátor egy hatékony és rövid megbeszélésben? Hogyan segíthet a közös jegyzetelés a megbeszélések hatékonyságának növelésében? Miért fontos a megbeszéléseknek egy előre meghatározott szerkezete?
100 nap startup – Avatárok
P. Tóth András
Milyen kihívásokkal nézhet szembe egy startup vállalkozás, amikor nemzetközi piacra lép? Hogyan használták az avatárokat a CodeBerry-nél? Mi történik az avatárokkal, amint egy startup eléri a kritikus tömeget az új piacon?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
P. Tóth András
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?
100 nap startup – Nemzetközi piacralépés, szervezeti megfontolások
P. Tóth András
Hogyan tegyük nemzetközivé egy startupot? Mire érdemes odafigyelni a nemzetköziesedés során? Milyen buktatókra számíthatunk és hogyan kerülhetjük el őket?
100 nap startup – Ötletek validálása
P. Tóth András
Hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet? Milyen lépésekből áll a validálási folyamat? Miért elengedhetetlen a validálás egy startup számára?
100 nap startup – Kockázati tőkebefektetők
Langmár Péter
Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb finanszírozási forrást startupunk számára? Mire érdemes odafigyelni a különböző finanszírozási lehetőségek mérlegelésekor? Miért fontos a diverzifikáció és a rugalmasság a startup finanszírozásban?
100 nap startup – Finanszírozás
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló kisvállalkozásnak? Mikor érdemes kockázati tőkét bevonni egy kisvállalkozásba? Mire kell figyelni a különböző finanszírozási források igénybevételekor?
Nincs több bejegyzés.