TUDÁSTÁR

Fundraising Playbook – Startup Hungary
Jared Schrieber
Milyen szerepet játszik a Startup Hungary a magyar startup ökoszisztémában? Miért nem érdemes a magyar startupoknak kizárólag a helyi piaci realitásokhoz igazodniuk? Mikor érdemes egy startupnak pénzt bevonnia?
Bemelegítés – Petya
Balogh Petya
Mi jellemzi a cégvezetői szerepet és milyen kihívásokkal jár? Mi a közös a vállalkozásban és a szülőségben a vállalkozó szemével nézve? Mi a közös a különböző vállalkozói megközelítésekben?
Skálázhatóság, növekedés – Petya
Balogh Petya
Hogyan befolyásolja az árukészlet gyorsasága egy cég profitját? Miért fontos a fedezet ismerete egy cég működésében? Milyen angol kifejezés fejezi ki a csökkenő megtérülést?
Stratéga, kifogások, elakadások – Petya
Balogh Petya
Mi a product-market fit és miért fontos a cégek számára? Milyen jelei vannak a product-market fitnek, és annak meglétének vagy hiányának? Mikor és miért van szükség egy startupnak pivotra?
Finanszírozás, exit, cégérték – Peták
Langmár Péter
Milyen tényezők befolyásolják a külső tőke bevonásának hatékonyságát egy vállalkozás számára? Melyik finanszírozási forma a legmegfelelőbb egy gyorsan növekvő vállalkozás számára? Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venni egy befektető kiválasztásakor?
Nemzetközi piacralépés – CodeBerry Programozóiskola
P. Tóth András
Milyen módszerekkel lehet országot választani a nemzetközi terjeszkedéshez? Milyen kihívásokkal jár a termék lokalizációja és adaptációja a nemzetközi terjeszkedés során?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
P. Tóth András
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?
100 nap startup – Nemzetközi piacralépés, szervezeti megfontolások
P. Tóth András
Hogyan tegyük nemzetközivé egy startupot? Mire érdemes odafigyelni a nemzetköziesedés során? Milyen buktatókra számíthatunk és hogyan kerülhetjük el őket?
100 nap startup – Ötletek validálása
P. Tóth András
Hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet? Milyen lépésekből áll a validálási folyamat? Miért elengedhetetlen a validálás egy startup számára?
100 nap startup – Trollok
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a negatív, trollkodó kommenteket? Milyen platformokon milyen reakciókra számíthatsz? Miért fontos válaszolni a hozzászólásokra?
Nincs több bejegyzés.