Tudástár

Tőkebevonás – Term Sheet – Captable
Balogh Petya
Melyek a szempontok a befektetési szerződés második folyósítási részletének feltételeivel kapcsolatban? Hogyan lehet a feltételeket rugalmasabbá és előnyösebbé tenni a startup számára? Miért fontos, hogy minél kevesebb és minél rugalmasabb feltételt szerepeltessen a szerződés?
Tőkebevonás – Term Sheet – Kérdések
Balogh Petya
Mire kell felkészülnünk, ha befektetővel dolgozunk együtt? Milyen buktatókkal járhat a befektetőcég vezetőváltása? Milyen hibákat követhetünk el a befektetőkkel kötött szerződéseinkben?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Közös élet egy startuppal
Balogh Petya
ogyan változik a tulajdonosi struktúra egy újabb finanszírozási kört követően? Mire kell odafigyelni ezzel kapcsolatban? Mi történik a régi befektetőkkel az új kör után?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Amikor a befektető szivat
Balogh Petya
Milyen problémák adódhatnak, ha egy vállalat az állami befektetőktől próbál tőkét bevonni? Miért nem érdemes túlnyerni egy alvállalkozót? Mennyire tartós egy startup, ha az alapító kiég?
Tőkebevonás – Tervek és matek – Pitch deck
Balogh Petya
Mi a pitch deck és mire való? Mi a szöveges üzleti terv és mikor, milyen terjedelemben kell elkészíteni? Mire érdemes figyelni a pitch deck és az üzleti terv elkészítésekor?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Amikor a befektető segít
Balogh Petya
Miért van szükség befektetőre? Mire nem szabad számítani egy befektetőtől? Miben tud segíteni leginkább egy befektető?
Tőkebevonás – Befektetők – Kérdések
Balogh Petya
Honnan szerezhető tőke? Hogyan készítsünk pénzügyi terveket a különböző befektetőknek? Milyen stratégiával érdemes piacra lépni - hazai vagy nemzetközivel?
Tőkebevonás – Következő Kör, Exit – Következő Kör
Balogh Petya
Hogyan döntsünk az új kör befektetőjéről? Mikor kezdjük tervezni a következő kört? Mennyi pénzre van szükség két kör között?
Tőkebevonás – Pénzügyi terv – Bevezetés
Balogh Petya
Miért van szükség pénzügyi tervre? Mire mutatnak egyedi közelítést? Miről beszélnek a stratégiai kamuzás kapcsán?
Tőkebevonás – Startupok – Bevezető
Balogh Petya
Milyen témákkal fog foglalkozni a képzés? Milyen sorrendben kerülnek tárgyalásra a moduláris részek? Milyen forrásokról lesz szó az utolsó modulban?
Nincs több bejegyzés.