Tudástár

100 nap startup – Content gyártás
Balogh Petya
Milyen szerepe van a tartalomgyártásnak egy kezdő vállalkozás elindításakor? Hogyan lehet olcsón tartalmat gyártani és elérni a célközönséget? Mire kell figyelni a videók készítésekor?
Starting up – Ötlettől termékig – Product Market Fit
Balogh Petya
Hogyan találják meg a startupok a product-market fitet? Mi változik meg egy startupban a product-market fit megtalálása után? Milyen kihívásokkal szembesülnek a startupok a skálázás során?
Starting up- Miértek – Kivel dolgozom együtt?
Balogh Petya
Miért fontos a vezetőknek saját iroda? Miért kell a vezetőknek messzire látniuk? Miért fontos, hogy a vezető minél több feladatot delegáljon?
Tőkebevonás – Felkészülés – Tőkebevonás startup szemmel
Balogh Petya
Meddig tart egy tőkebevonási folyamat Honnan érdemes tőkét bevonni? Milyen összegek jellemzőek a különböző tőkebevonási körökre?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az induló csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy induló csapatot? Milyen szerepkörökre van szükség egy startupban? Kik legyenek a vezetők egy induló vállalkozásban?
Tőkebevonás – Következő Kör, Exit – Következő Kör
Balogh Petya
Hogyan döntsünk az új kör befektetőjéről? Mikor kezdjük tervezni a következő kört? Mennyi pénzre van szükség két kör között?
Tőkebevonás – Tervek és matek – Befektetési formák
Balogh Petya
Miért előnyös a konvertálható kölcsön? Mik a kockázatai a konvertálható kölcsönnek? Miért fontos a befektetőknek minél több jogot és garanciát beépíteni a szerződésbe?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás QA
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a különböző kockázatvállalási hajlandóságot az alapítók között? Miből lesz jó vezető, és hogyan építsünk jó csapatot? Mit tegyünk, ha egy vezető túl sok feladatot lát el - túl sok szerepet tölt be?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing QA
Balogh Petya
Miért fontos ma a minőségi tartalom? Hogyan lehet hosszú távú sikert elérni a tartalommal? Milyen eszközökkel lehet fokozni egy cikk hatékonyságát?
Starting up – Ötlettől termékig – Az ötlet helye
Balogh Petya
Miért nem elég egy jó ötlet egy startup sikeréhez? Milyen készségekre van szükség a startup sikeréhez? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Nincs több bejegyzés.