TUDÁSTÁR

Starting up – Vezetők és alapítók – Bevezető
Balogh Petya
Mi a vezető szerepe egy cég sikerében? Hogyan függ össze a vezető és az alapítók szerepe? Hogyan lehet a tanulásból a legtöbbet kihozni?
Starting up – Vezetők és alapítók – A vezető szerepe
Balogh Petya
Mik a vezető legfőbb feladatai egy startupban? Milyen készségekre és képességekre van szüksége egy startup vezetőnek? Hogyan lehet tanulni a hibákból?
Starting up – Fejlesztés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi nem működik a fejlesztésben? Miért alakultak ki az agilis módszertanok? Mitől hatékony a fejlesztés?
Tőkebevonás – Befektetők – Kérdések
Balogh Petya
Honnan szerezhető tőke? Hogyan készítsünk pénzügyi terveket a különböző befektetőknek? Milyen stratégiával érdemes piacra lépni - hazai vagy nemzetközivel?
100 nap startup – Startupper leszek
Balogh Petya
Milyen különbség van startup és hagyományos vállalkozás között? Miért választ valaki startupot? Milyen eltérés van egy startup és egy multinacionális cég között?
Starting up – Ötlettől termékig – Unfair Advantage
Balogh Petya
Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz azon kívül, hogy van egy jó ötletünk? Mi az az "unfair advantage" és miért fontos? Hogyan tudunk tudatosan építkezni egy cég sikerére?
Tőkebevonás – Tervek és matek – Pitch deck
Balogh Petya
Mi a pitch deck és mire való? Mi a szöveges üzleti terv és mikor, milyen terjedelemben kell elkészíteni? Mire érdemes figyelni a pitch deck és az üzleti terv elkészítésekor?
Starting up – Ötlettől termékig – Jó ötlet, rossz ötlet
Balogh Petya
Miért buknak el olyan sokan startupok? Mik a sikeres startupok legfontosabb jellemzői? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Starting up – Sales & Marketing – Bevezetés
Balogh Petya
Sales vagy marketing: egy cég számára melyik a fontosabb? Mi a marketing és hogyan működik? Mi a sales és mik a sales hatékonyság kulcsfontosságú tényezői?
Starting up – Ötlettől termékig – Innováció
Balogh Petya
Miért van szükségük a startupoknak hibázni és tanulni a hibákból? Hogyan építhetnek a startupok olyan kultúrát, amely támogatja az innovációt? Mi gátolja a startupok innovációs képességét?
Nincs több bejegyzés.