TUDÁSTÁR

Tőkebevonás – Befektetők – Angyalok
Balogh Petya
Kik az angyalbefektetők és milyen feltételekkel fektetnek be? Hogyan találhatunk angyalbefektetőket? Melyek a sikeres angyalok megnyerésének jó módszerei?
Starting up – Sales & Marketing – Üzleti Modell
Balogh Petya
Hogyan számítható ki egy cég CAC és LTV mutatója? Miért nem érdemes egyetlen ügyfélszerzési csatornára alapozni? Hogyan befolyásolják a versenytársak egy cég CAC-ját a fizetett hirdetéseken keresztül szerzett ügyfelek esetén?
Starting up – Csapat és szervezet – Hiring and Firing
Balogh Petya
Kiket érdemes felvenni egy startupba?  Kiket érdemes bevonni a döntéshozatalba? Mi a teendő, ha kiderül, hogy egy felvett munkatárs mégsem válik be?
Starting up – Az ügyfél – Ügyfélmegtartás
Balogh Petya
Miért fontosak a belépési és kilépési korlátok egy vállalkozás sikerességéhez? Hogyan lehet alacsonyan tartani a belépési korlátokat? Miért igényel folyamatos odafigyelést az egyensúly megtalálása a két fajta korlát között?
Kilövés tanfolyam – Működés – Jog, könyvelés, admin
Balogh Petya
Miért érdemes adminisztrációs segítséget alkalmazni? Mikor érdemes adminisztrációs segítséget felvenni? Milyen adminisztrációs segítséget érdemes választani?
Tőkebevonás – Tervek és matek – One pager
Balogh Petya
Miért nehéz jó onepagert csinálni? Mi a célja a onepagernek? Mik szerepelnek egy onepageren?
Starting up – Csapat és szervezet – Csapatjáték
Balogh Petya
Miért fontos a stratégiai irányra való fókuszálás egy startup számára? Miért nehéz a stratégiai irányra fókuszálni? Mit tehet egy startup vezetése, hogy stratégiai irányukra fókuszáljanak?
100 nap startup – Startupper leszek
Balogh Petya
Milyen különbség van startup és hagyományos vállalkozás között? Miért választ valaki startupot? Milyen eltérés van egy startup és egy multinacionális cég között?
Tőkebevonás – Pénzügyi terv – Kérdések
Balogh Petya
Miben hisznek a hazai befektetők? Hogyan lehet 5 évet tervezni? Mire jó a top-down tervezés?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek
Balogh Petya
Hogyan kategorizáljuk a költségeinket? Mi a különbség a fix és a változó költségek között? Hogyan befolyásolja a költségszerkezetünk a vállalkozásunk növekedését?
Nincs több bejegyzés.