Tudástár

Kilövés tanfolyam – Beindítás – Piacismeret QA
Balogh Petya
Mit tegyek, ha valaki lemásolja az egyedi stílusomat? Tisztességesen áraznak-e a magyar vállalkozók? Hogyan lehet sikeresen szétválasztani az árazást és a költségeket?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Eladhatóság
Balogh Petya
Hogyan válasszunk üzleti modellt a startupunkhoz? Érdemes-e kockázati tőkét bevonni a vállalkozásunkba? Milyen lépéseket tegyünk az első válság esetén?
Starting up – Pénz – Unikornisok
Balogh Petya
Hogyan építsünk sikeres céget? Mi a tartós siker kulcsa? Hogyan lehet egy cég növekedését fenntarthatóvá tenni?
Starting up – Fejlesztés – Külső vagy Belső csapat
Balogh Petya
Külső vagy belső szoftverfejlesztés? Melyik megoldás a legalkalmasabb egy startup számára? Milyen szempontokat kell mérlegelni a döntés során?
Starting up – Fejlesztés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi nem működik a fejlesztésben? Miért alakultak ki az agilis módszertanok? Mitől hatékony a fejlesztés?
Tőkebevonás – Befektetők – Kérdések
Balogh Petya
Honnan szerezhető tőke? Hogyan készítsünk pénzügyi terveket a különböző befektetőknek? Milyen stratégiával érdemes piacra lépni - hazai vagy nemzetközivel?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Témaválasztás, validáció
Balogh Petya
Milyen módszerekkel végezhető piackutatás? Hogyan érdemes saját kutatást végezni egy startup számára? Miért és hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek
Balogh Petya
Hogyan kategorizáljuk a költségeinket? Mi a különbség a fix és a változó költségek között? Hogyan befolyásolja a költségszerkezetünk a vállalkozásunk növekedését?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az indulás QA
Balogh Petya
Miért tart tovább céget építeni Magyarországon, mint Amerikában vagy Skandináviában? Mennyi idő szükséges egy cégvezető fejlődéséhez? Mire van szükség egy magyar vállalkozás sikeréhez?
Starting up – Pénz – Bevezető
Balogh Petya
Mi a jó és rossz pénz? Hogyan alakul a méretgazdaságosság a cég különböző szakaszaiban? Mik azok a pénzügyi mutatók, amikkel önmagunkat kiértékelhetjük?
Nincs több bejegyzés.