Tudástár

100 nap startup – A nagy ötlet
Balogh Petya
Miért nem kell félni az ötlet ellopásától? Mi az igazi érték az üzleti ötletekben? Mitől függ a siker egy új ötlet megvalósításában?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
100 nap startup – Tőkebevonási lehetőségek
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló vállalkozásnak? Milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző finanszírozási formáknak? Miért fontos egy jó finanszírozási stratégia kidolgozása?
100 nap startup – Content gyártás
Balogh Petya
Milyen szerepe van a tartalomgyártásnak egy kezdő vállalkozás elindításakor? Hogyan lehet olcsón tartalmat gyártani és elérni a célközönséget? Mire kell figyelni a videók készítésekor?
100 nap startup – Finanszírozás
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló kisvállalkozásnak? Mikor érdemes kockázati tőkét bevonni egy kisvállalkozásba? Mire kell figyelni a különböző finanszírozási források igénybevételekor?
100 nap startup – Trollok
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a negatív, trollkodó kommenteket? Milyen platformokon milyen reakciókra számíthatsz? Miért fontos válaszolni a hozzászólásokra?
100 nap startup – Végjátékok
Balogh Petya
Mire számíthat egy startup alapító? Milyen kimenetele lehet egy startupnak? Mi a helyzet az exittel Magyarországon és külföldön?
100 nap startup – Mi is az a VC?
Langmár Péter
Hogyan működik a kockázati tőkestruktúra? Kik a legfontosabb szereplők egy VC alapban? Milyen céllal és milyen időtávra fektetnek be a kockázati tőkések?
100 nap startup – Mentorok
Balogh Petya
Milyen a jó mentor-mentorált kapcsolat? Mit adhat és mit kaphat a mentor, illetve a mentorált? Hogyan lehet a legnagyobb hasznot kihozni a mentori kapcsolatból?
100 nap startup – Kockázati tőkebefektetők
Langmár Péter
Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb finanszírozási forrást startupunk számára? Mire érdemes odafigyelni a különböző finanszírozási lehetőségek mérlegelésekor? Miért fontos a diverzifikáció és a rugalmasság a startup finanszírozásban?
Nincs több bejegyzés.