TUDÁSTÁR

100 nap startup – Megbeszélések
Milyen szerepet játszik a moderátor egy hatékony és rövid megbeszélésben? Hogyan segíthet a közös jegyzetelés a megbeszélések hatékonyságának növelésében? Miért fontos a megbeszéléseknek egy előre meghatározott szerkezete?
100 nap startup – Avatárok
Milyen kihívásokkal nézhet szembe egy startup vállalkozás, amikor nemzetközi piacra lép? Hogyan használták az avatárokat a CodeBerry-nél? Mi történik az avatárokkal, amint egy startup eléri a kritikus tömeget az új piacon?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?
100 nap startup – Nemzetközi piacralépés, szervezeti megfontolások
Hogyan tegyük nemzetközivé egy startupot? Mire érdemes odafigyelni a nemzetköziesedés során? Milyen buktatókra számíthatunk és hogyan kerülhetjük el őket?
100 nap startup – Ötletek validálása
Hogyan érdemes validálni egy üzleti ötletet? Milyen lépésekből áll a validálási folyamat? Miért elengedhetetlen a validálás egy startup számára?
100 nap startup – Kockázati tőkebefektetők
Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb finanszírozási forrást startupunk számára? Mire érdemes odafigyelni a különböző finanszírozási lehetőségek mérlegelésekor? Miért fontos a diverzifikáció és a rugalmasság a startup finanszírozásban?
100 nap startup – Finanszírozás
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló kisvállalkozásnak? Mikor érdemes kockázati tőkét bevonni egy kisvállalkozásba? Mire kell figyelni a különböző finanszírozási források igénybevételekor?
100 nap startup – Amikor nem érdemes
Miért nem jó kisebb cégnek a kockázati tőke? Különbözik a kockázati tőkések és kisvállalkozók szemlélete? Mik a kisebb cégek kockázati tőke alternatívái?
100 nap startup – Tőkebevonási lehetőségek
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló vállalkozásnak? Milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző finanszírozási formáknak? Miért fontos egy jó finanszírozási stratégia kidolgozása?
100 nap startup – Mi is az a VC?
Hogyan működik a kockázati tőkestruktúra? Kik a legfontosabb szereplők egy VC alapban? Milyen céllal és milyen időtávra fektetnek be a kockázati tőkések?
Nincs több bejegyzés.
Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.