Tudástár

Starting up – Fejlesztés – Üzlet és fejlesztés
Balogh Petya
Miért fontos az üzleti és fejlesztői oldal együttműködése? Hogyan lehet összehangolni az üzleti és technológiai szempontokat? Hogyan biztosítható a fejlesztőcsapat zavartalan és hatékony munkája?
Starting up – Csapat és szervezet – A homárok növekedése
Balogh Petya
Milyen problémákat okozhat a változtatások elmaradása? Hogyan jelezheti egy cég, hogy változásra van szükség? Mitől függ egy cég változtatásának sikere?
Starting up – Fejlesztés – Ami nem működik
Balogh Petya
Milyen modell nem működik a startupoknál? Mi a kulcsa a startupok hatékonyságának? Mi okozza a legnagyobb veszteséget a startup fejlesztésben?
Starting up – Fejlesztés – Agile VS Waterfall
Balogh Petya
Miként lehet optimalizálni egy fejlesztőcsapat produktivitását? Hogyan lehet a csapat munkáját a kívánt irányba terelni? Miért nem elegendő a fejlesztőcsapat sebessége?
Starting up – Pénz – Unikornisok
Balogh Petya
Hogyan építsünk sikeres céget? Mi a tartós siker kulcsa? Hogyan lehet egy cég növekedését fenntarthatóvá tenni?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozások fajtái
Balogh Petya
Te vagy a cég vagy építed? Kényszervállalkozó vagy, egyéni vállalkozó, családi cég vagy startupot építesz? Makacs vagy és kész csapatot építeni a siker érdekében?
Starting up – Ötlettől termékig – Unfair Advantage
Balogh Petya
Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz azon kívül, hogy van egy jó ötletünk? Mi az az "unfair advantage" és miért fontos? Hogyan tudunk tudatosan építkezni egy cég sikerére?
Starting up – Sales & Marketing – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan csökkenthető a bizalmatlanság? Hogyan bizonyítható a hozzáadott érték? Hogyan lehet stratégiai beszállítóvá válni?
Starting up – Pénz – Jó pénz és rossz pénz
Balogh Petya
Hogyan határozható meg egy cég skálázhatósága? Miért lehet egy startup kezdetben veszteséges? Hogyan válhat egy kis cég jövedelmezővé a méretgazdaságosság révén?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák
Balogh Petya
Mi az offshore cég előnye és hátránya? Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló startup számára? Érdemes-e külföldi leányvállalatot alapítani egy növekvő cégnek?
Nincs több bejegyzés.