TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat – Kérdések
Balogh Petya
Mit tegyünk, ha fel akarják vásárolni a céget? Mikor érdemes alkalmazottakat felvenni? Kiket érdemes alkalmazottként megtartani?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek
Balogh Petya
Hogyan kategorizáljuk a költségeinket? Mi a különbség a fix és a változó költségek között? Hogyan befolyásolja a költségszerkezetünk a vállalkozásunk növekedését?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy hatékony csapatot? Milyen foglalkoztatási formákat érdemes használni egy cégnél? Mire érdemes odafigyelni a különböző foglalkoztatási formák esetén?
Starting up – Csapat és szervezet – Fizetés, bónusz, motiváció
Balogh Petya
Hogyan motiválhatók a sales munkatársak egy startupban? Milyen tényezők határozzák meg a sales munkatársak motivációját? Miért fontos a sikerek megünneplése egy sales csapat esetében?
Starting up – Csapat és szervezet – Hiring and Firing
Balogh Petya
Kiket érdemes felvenni egy startupba?  Kiket érdemes bevonni a döntéshozatalba? Mi a teendő, ha kiderül, hogy egy felvett munkatárs mégsem válik be?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a különböző kockázatvállalási hajlandóságot az alapítók között? Miből lesz jó vezető, és hogyan építsünk jó csapatot? Mit tegyünk, ha egy vezető túl sok feladatot lát el - túl sok szerepet tölt be?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek – Kérdések
Balogh Petya
Mely költségek tartoznak a fix, és melyek a változó költségek közé? Hogyan változnak a változó költségek a vállalkozás bevételének függvényében? Milyen marketing költések számítanak fix, és milyenek változó költségnek?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Számla, ÁFA, Cash-flow
Balogh Petya
Hogyan minimalizálhatók a költségek? Mikor érdemes osztalékot fizetni? Miért fontosak a jó kapcsolatok?
Starting up – Csapat és szervezet – Kérdések
Balogh Petya
Érdemes-e publikussá tenni a fizetéseket növekvő cégeknél? Kontrollra vagy a bizalomra érdemes-e inkább építeni a szervezetet? Miért fontos a nyílt kommunikáció a cégeken belül?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Számla, ÁFA, Cash-flow – Kérdések
Balogh Petya
Miért fontos a hatékony riportolás egy vállalkozás számára? Milyen problémákat okozhat a hagyományos könyvelői riportolás? Milyen megoldások léteznek a rugalmas, testreszabható vállalati riportolásra?