Tudástár

Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára QA
Balogh Petya
Miért érheti utol egy új cég egy régóta működőt? Miért nem mindig éri meg elsőként belépni egy piacra? Hogyan maradhat versenyben egy cég a változó piacon?
Starting up – Ötlettől termékig – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan lett Petya sikeres vállalkozó? Hogyan épül fel a Starting Up! tanfolyam? Hogyan segít ez most már startupokat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás
Balogh Petya
Hogyan tartsd egyben az alapítói csapatot? Mire érdemes figyelni több alapítóval? Hogyan kezeljük a cégen belüli konfliktusokat?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy hatékony csapatot? Milyen foglalkoztatási formákat érdemes használni egy cégnél? Mire érdemes odafigyelni a különböző foglalkoztatási formák esetén?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás QA
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a különböző kockázatvállalási hajlandóságot az alapítók között? Miből lesz jó vezető, és hogyan építsünk jó csapatot? Mit tegyünk, ha egy vezető túl sok feladatot lát el - túl sok szerepet tölt be?
Starting up – Ötlettől termékig – Unfair Advantage
Balogh Petya
Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz azon kívül, hogy van egy jó ötletünk? Mi az az "unfair advantage" és miért fontos? Hogyan tudunk tudatosan építkezni egy cég sikerére?
Stúdióbeszélgetés: Balogh Petyával, Hodicska “Felhő” Gergellyel és Gangel Péterrel
Balogh Petya
Milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a vendégek a technológiai startupok területén? Milyen szerepet játszik a Bizalmi Kör a magyar üzleti életben és milyen célokat tűzött ki maga elé a szervezet? Milyen projektekben vettek részt a vendégek és milyen tapasztalatokat szereztek ezek során?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
Starting up – Fejlesztés – Agile VS Waterfall
Balogh Petya
Miként lehet optimalizálni egy fejlesztőcsapat produktivitását? Hogyan lehet a csapat munkáját a kívánt irányba terelni? Miért nem elegendő a fejlesztőcsapat sebessége?
[Deep Dive] Balogh Petya: Vezetői tanulás egy gyorsuló világban
Balogh Petya
Hogyan lehet lépést tartani a gyors technológiai és társadalmi változásokkal? Hogyan lehet motivált maradni az állandó tanulásban? Hogyan segíthetünk a kollégáknak a leghasznosabb készségek és képességek fejlesztésében? Milyen lépéseket tehet egy cég az MI bevezetéséhez?
Nincs több bejegyzés.