TUDÁSTÁR

Nagyok és kisebbek számára is fontos HR-kihívás: a jó munkaerő megtartása
Balogh Petya, Friedl Zsuzsanna
Milyen gyakorlatokat és stratégiákat alkalmaz a Telekom a munkaerő-megtartás terén és ezeket hogyan lehet lefordítani a kis cégek életére? Milyen fejlesztéseket vezettek be a Telekomnál a munkavállalók fejlődésének és szakmai előrelépésének támogatására?
Hogyan építik csapataikat a Cápák?
Balogh Petya, Balogh Levente
Milyen szerepet játszanak Balogh Levente személyes értékei a vállalati kultúra és csapatépítés terén? Hogyan ötvözi személyes értékeit a munkaerő kiválasztásában és vállalkozásai sikerében? Miként formálta meg saját személyes márkáját és annak szerepét üzleti kapcsolataiban?
Vezetői készségek a vállalkozásban: építő kommunikációtól az alapértékekig
Forray Niki, Balogh Petya
Mi a vezető szerepe a munkaerő megtartásában? Mi van a pénzen túl – mivel lehet jól motiválni a munkatársakat? Hogyan lehet jól összehangolni az egyéni és a céges célokat?
Hogyan lesz egy cég humán tőkéje az üzleti növekedés motorja, annak gátja helyett?
Tarczali Patrícia, Verő Barbara
Mi a fluktuáció és a megtartás jelentősége üzleti kontextusban? Milyen főbb hibákat szoktak ezen a területen elkövetni a cégek? Mik a fluktuáció kialakulásának legfőbb okai?
Fundraising Playbook – Startup Hungary
Jared Schrieber
Milyen szerepet játszik a Startup Hungary a magyar startup ökoszisztémában? Miért nem érdemes a magyar startupoknak kizárólag a helyi piaci realitásokhoz igazodniuk? Mikor érdemes egy startupnak pénzt bevonnia?
Self-mentoring – Bízom benned
Steve Ruszina
Steve Ruszina workshopjának célja a startupok és cégek támogatása a fejlődésben és változásban. Az emberi működések modellezése segíti az egyének és szervezetek fejlődését és változáshoz való alkalmazkodását.
Időmenedzsment – Ádám
Molnár Ádám
Miért fontosabb az energiamenedzsment az időgazdálkodásnál? Hogyan határozzák meg az életünk minőségét az igazán értékes pillanatok? Hogyan befolyásolja az értékkészletünk és automatizmusaink a mindennapi helyzetek értékelését?
Célok, álmok – Petya
Balogh Petya
Mi a vezető fő feladata egy növekvő vállalatban? Miért fontos a delegálás a cégvezetők számára? Milyen módszerekkel és lépésekben lehet hatékonyan delegálni a munkatársaknak?
Bemelegítés – Petya
Balogh Petya
Mi jellemzi a cégvezetői szerepet és milyen kihívásokkal jár? Mi a közös a vállalkozásban és a szülőségben a vállalkozó szemével nézve? Mi a közös a különböző vállalkozói megközelítésekben?
Kulcskompetenciák – Petya
Balogh Petya
Mi a legfontosabb tulajdonsága egy sikeres vezetőnek? Melyek a sikeres vállalatok legfontosabb karakterei? Mi a kapcsolat a cég sikeressége és az alkalmazottak fluktuációja között?
Nincs több bejegyzés.