Tudástár

Starting up – Miértek – De miért?
Balogh Petya
Mi a locus of control és hogyan befolyásolja a vállalkozói sikert? Miért fontos a belső locus of control egy vállalkozó számára? Milyen veszélyekkel járhat egy túl erős belső locus of control?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak
Balogh Petya
Vállalkozó vagy alkalmazott? Mi a különbség a két életút között? Hogyan dönthetem el, melyik út való nekem?
Stúdióbeszélgetés: Balogh Petyával, Hodicska “Felhő” Gergellyel és Gangel Péterrel
Balogh Petya
Milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a vendégek a technológiai startupok területén? Milyen szerepet játszik a Bizalmi Kör a magyar üzleti életben és milyen célokat tűzött ki maga elé a szervezet? Milyen projektekben vettek részt a vendégek és milyen tapasztalatokat szereztek ezek során?
Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat QA
Balogh Petya
Mit tegyünk, ha fel akarják vásárolni a céget? Mikor érdemes alkalmazottakat felvenni? Kiket érdemes alkalmazottként megtartani?
Starting up – Az ügyfél – Tudatos kereslet
Balogh Petya
Mi az ügyfélmegértés lényege és célja? Milyen buktatókkal és nehézségekkel találkozhatunk az ügyfélmegértés során? Hogyan érdemes rendszerezni az ügyfélmegértés során nyert információkat?
Kilövés tanfolyam – Működés – Adat alapú döntések
Balogh Petya
Hogyan számolható ki pontosan egy ügyfél élettartam-értéke? Miért fontos egy cég számára az ügyfelek élettartam-értékének ismerete? Hogyan lehet optimalizálni egy vállalkozást az ügyfelek élettartam-értéke alapján?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára
Balogh Petya
Mennyi pénz kell egy vállalkozás elindításához? Honnan szerezhető tőke egy startup számára? Mire kell felkészülni egy vállalkozás első éveiben?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Eladhatóság
Balogh Petya
Hogyan válasszunk üzleti modellt a startupunkhoz? Érdemes-e kockázati tőkét bevonni a vállalkozásunkba? Milyen lépéseket tegyünk az első válság esetén?
Starting up – Pénz – Helyünk a supply chain-ben
Balogh Petya
Hogyan sikerült a modellváltás? Miért volt fenntarthatatlan az eredeti modell? Mit tettek a váltáshoz?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Tőkebevonás
Balogh Petya
Miért fontos jól felkészülni a tőkebevonásra? Milyen árat fizetünk a befektetők pénzéért? Hogyan befolyásolja a befektetők jelenléte a cég működését?
Nincs több bejegyzés.