Tudástár

Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés
Balogh Petya
Hogyan mérjük fel a piacot egy startup ötlet esetén? Miért fontos az árképzés és hogyan határozzuk meg az ideális árat? Mik azok a tényezők, amelyek meghatározzák egy startup sikerességét vagy kudarcát?
Starting up – Az ügyfél – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan segítheti és akadályozhatja a pozitív hálózati hatás egy startup növekedését? Mit tehet egy új cég annak érdekében, hogy kilépjen a pozitív hálózati hatás csapdájából? Miként lehet legyőzni egy domináns piaci szereplőt?
Starting up – Vezetők és alapítók – Delegálás
Balogh Petya
Miért kerül a vezérigazgatói feladatlista gyakran legutoljára a prioritások között? Mi vezet oda, hogy a vezető végül a beosztottai asszisztenseként működik? Mi a megoldás, mit kell tennie egy jó vezetőnek?
Starting up – Vezetők és alapítók – Energia és hit
Balogh Petya
Milyen nehézségekkel kell szembenézniük az első években? Hogyan lehet átsegíteni ezeken a nehézségeken a csapatot? Milyen terheket kell a vezetőnek elviselnie egy startup élén?
Starting up – Ötlettől termékig – Jó ötlet, Rossz ötlet
Balogh Petya
Miért buknak el olyan sokan startupok? Mik a sikeres startupok legfontosabb jellemzői? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Starting up – Ötlettől termékig – Validálás
Balogh Petya
Mi a validáció lényege startupok esetében? Hogyan validáljunk egy startup ötletet? Miért fontos minél korábbi stádiumban validálni egy ötletet?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus
Balogh Petya
Hogyan működik az innovációs folyamat? Miért fontos az iteráció és a tanulás?Hogyan lehet sikeres egy innovációs kezdeményezés?
Starting up – Vezetők és alapítók – Társalapítók
Balogh Petya
Miért alakulnak ki konfliktusok az alapítók között? Milyen problémákat okozhatnak ezek a konfliktusok? Hogyan lehet a konfliktusokat a startup javára fordítani?
Starting up – Sales & Marketing – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan csökkenthető a bizalmatlanság? Hogyan bizonyítható a hozzáadott érték? Hogyan lehet stratégiai beszállítóvá válni?
Starting up – Marketing csatornák – Marketing csatornák
Balogh Petya
Miért fontos a marketing és a termékfejlesztés összekapcsolása? Mit jelent a growth hacking és mi a példája? Melyek a sikeres marketingstratégia kulcstényezői?
Nincs több bejegyzés.