Tudástár

Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, social media QA
Balogh Petya
Hogyan leküzdeni a vállalkozói szorongást? Miért van ez a szorongás? Mit tehetünk ellene?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing QA
Balogh Petya
Miért fontos ma a minőségi tartalom? Hogyan lehet hosszú távú sikert elérni a tartalommal? Milyen eszközökkel lehet fokozni egy cikk hatékonyságát?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az induló csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy induló csapatot? Milyen szerepkörökre van szükség egy startupban? Kik legyenek a vezetők egy induló vállalkozásban?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés QA
Balogh Petya
Mekkora kockázatot vállalhatunk egy startup ötlet validációja során? Meddig érdemes elmenni a figdortesztelésben? Hogyan biztosíthatjuk, hogy képesek leszünk teljesíteni az ügyfelek felé tett ígéreteinket?
Starting up – Vezetők és alapítók – Társalapítók
Balogh Petya
Miért alakulnak ki konfliktusok az alapítók között? Milyen problémákat okozhatnak ezek a konfliktusok? Hogyan lehet a konfliktusokat a startup javára fordítani?
100 nap startup – Alapítótársak és vesting struktúra
Langmár Péter
Hogyan találjak jó alapítótársakat? Hogyan osszuk fel a tulajdonrészeket az alapítók között? Miért fontos a “vesting” és hogyan működik?
Starting up- Miértek – Kivel dolgozom együtt?
Balogh Petya
Miért fontos a vezetőknek saját iroda? Miért kell a vezetőknek messzire látniuk? Miért fontos, hogy a vezető minél több feladatot delegáljon?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Piacismeret
Balogh Petya
Miért nehéz az MVP koncepcióját megvalósítani a gyakorlatban? Milyen kihívásokkal szembesülhetünk MVP készítése során? Hogyan lehet felkészülni pszichésen az MVP-re?
Starting up – Fejlesztés – Lean
Balogh Petya
Hogyan érheti el egy startup a Toyota sikerét? Mi a hatékony problémamegoldás kulcsa? Hogyan lehet javítani egy szervezet hatékonyságát?
Nincs több bejegyzés.