TUDÁSTÁR

Nagyok és kisebbek számára is fontos HR-kihívás: a jó munkaerő megtartása
Balogh Petya, Friedl Zsuzsanna
Milyen gyakorlatokat és stratégiákat alkalmaz a Telekom a munkaerő-megtartás terén és ezeket hogyan lehet lefordítani a kis cégek életére? Milyen fejlesztéseket vezettek be a Telekomnál a munkavállalók fejlődésének és szakmai előrelépésének támogatására?
Duplázunk vagy tízszerezünk – az üzleti folyamatokban rejlő lehetőségek
Balogh Petya, Egerszegi Krisztián
Hogyan érte el Egerszegi Krisztián, hogy ne az operatív vezetésben vegyen részt, és milyen változásokat hozott ez a cég működésében? Mi az az egy dolog, amiben a magyar kisvállalkozók gyakran hibáznak, és ami visszatartja őket a sikertől?
Időmenedzsment – Ádám
Molnár Ádám
Miért fontosabb az energiamenedzsment az időgazdálkodásnál? Hogyan határozzák meg az életünk minőségét az igazán értékes pillanatok? Hogyan befolyásolja az értékkészletünk és automatizmusaink a mindennapi helyzetek értékelését?
Célok, álmok – Petya
Balogh Petya
Mi a vezető fő feladata egy növekvő vállalatban? Miért fontos a delegálás a cégvezetők számára? Milyen módszerekkel és lépésekben lehet hatékonyan delegálni a munkatársaknak?
Bemelegítés – Petya
Balogh Petya
Mi jellemzi a cégvezetői szerepet és milyen kihívásokkal jár? Mi a közös a vállalkozásban és a szülőségben a vállalkozó szemével nézve? Mi a közös a különböző vállalkozói megközelítésekben?
AI – Petya
Balogh Petya
Milyen etikai kihívások merülhetnek fel a mesterséges intelligencia modellek kialakítása és használata során? Mi a token limit és hogyan befolyásolja az AI beszélgetéseket? Hogyan lehet egy nagy mesterséges intelligencia modellt specifikusan egy adott üzletmenetre szabni?
Stratéga, kifogások, elakadások – Petya
Balogh Petya
Mi a product-market fit és miért fontos a cégek számára? Milyen jelei vannak a product-market fitnek, és annak meglétének vagy hiányának? Mikor és miért van szükség egy startupnak pivotra?
Presentation mindset – Ádám
Molnár Ádám
Miért félnek az emberek annyira a nyilvános beszédtől? Hogyan lehet hatékonyan átadni az üzenetünket, ha technikai hibákat követünk el az előadás során?
Kulcskompetenciák – Petya
Balogh Petya
Mi a legfontosabb tulajdonsága egy sikeres vezetőnek? Melyek a sikeres vállalatok legfontosabb karakterei? Mi a kapcsolat a cég sikeressége és az alkalmazottak fluktuációja között?
Csúcsteljesítők lélektana (kiégés, stressz) – Bíró Bence
Bíró Bence
Milyen módszerekkel lehet visszafordítani a kiégés állapotát? Milyen hatással van ránk a stressz hosszú távon, és hogyan tudjuk kezelni azt? Milyen megoldásokat javasol a kiégés elkerülésére vagy kezelésére?
Nincs több bejegyzés.