TUDÁSTÁR

[Startup Hungary] First Monday: Az Axoflow-sztori
Scheidler Balázs
Hogyan fejlődött a Balabit startupból sikeres vállalkozássá? Milyen tényezők hatására keresett kockázati finanszírozást a Balabit? Miben változott egy startup indítása a 20 évvel ezelőtti helyzethez képest?
Recept: Hogyan építs fel a cégedből két év alatt egy tízmillió dolláros exitet
Balogh Petya, Sereg Márton, János Mátyás, Csendes Miklós
Van-e olyan, hogy túl korán van az exit? Egy exit folyamat során hogyan tud segíteni a befektető? Milyen érzés egy exitelt cégből átülni a nagyvállalati oldalra?
Startup ötletek és validálás – Hogyan találj startup ötleteket és derítsd ki, hogy melyik működik
Balogh Petya, P. Tóth András
Hogyan azonosítható egy időszerű és releváns probléma a vállalkozás számára? Milyen kritériumok alapján értékelhető az üzleti ötletek életképessége? Hogyan ismerhető fel egy valós ügyfélprobléma a piacon?
Út a YCombinator-be, az OpenMeter és Tailfin sztori
Balogh Petya, Márton Péter, Tóth András
Milyen legfontosabb tanácsot adnának kezdő vállalkozóknak a beszélgetés résztvevői? Hogyan kezelték a vállalkozásaikban felmerülő legnagyobb kihívásokat? Milyen konkrét megoldásokat találtak az adatbázis költségek csökkentésére?
Skálázhatóság, növekedés – Petya
Balogh Petya
Hogyan befolyásolja az árukészlet gyorsasága egy cég profitját? Miért fontos a fedezet ismerete egy cég működésében? Milyen angol kifejezés fejezi ki a csökkenő megtérülést?
Nemzetközi piacralépés – CodeBerry Programozóiskola
P. Tóth András
Milyen módszerekkel lehet országot választani a nemzetközi terjeszkedéshez? Milyen kihívásokkal jár a termék lokalizációja és adaptációja a nemzetközi terjeszkedés során?
100 nap startup – Megbeszélések
P. Tóth András
Milyen szerepet játszik a moderátor egy hatékony és rövid megbeszélésben? Hogyan segíthet a közös jegyzetelés a megbeszélések hatékonyságának növelésében? Miért fontos a megbeszéléseknek egy előre meghatározott szerkezete?
Kitartani vagy váltani? – Product-market fit és pivot a gyakorlatban
Békéssy László
Milyen jelentősége van a pivot fogalmának a vállalkozások életében? ogyan kapcsolódik a product-market fit a pivotáláshoz? Milyen példák vannak sikeres és sikertelen pivotálásra?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
P. Tóth András
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?
100 nap startup – Nemzetközi piacralépés, szervezeti megfontolások
P. Tóth András
Hogyan tegyük nemzetközivé egy startupot? Mire érdemes odafigyelni a nemzetköziesedés során? Milyen buktatókra számíthatunk és hogyan kerülhetjük el őket?
Nincs több bejegyzés.