Tudástár

Starting up – Az ügyfél – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan bánjunk az ügyfelek által okozott nehézségekkel? B2B vagy B2C üzleti modellt válasszunk?  Hogyan alakítsunk ki jó ügyfélélményt és ügyfélmegtartást?
Starting up – Vezetők és alapítók – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan lehet sikeresen együttműködni startup alapítóként? Mikor és hogyan érdemes vezetőt választani egy startupban? Mi a kapcsolat a startupok túlélési rátája és az alapítói együttműködés között?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing QA
Balogh Petya
Miért fontos ma a minőségi tartalom? Hogyan lehet hosszú távú sikert elérni a tartalommal? Milyen eszközökkel lehet fokozni egy cikk hatékonyságát?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektethetőség
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel vonzó vállalkozást befektetők számára? Milyen tényezőket kell figyelembe venni egy befektethető cég felépítésénél? Milyen buktatók adódhatnak egy vállalkozás történetéből?
Starting up – Ötlettől termékig – Product Market Fit
Balogh Petya
Hogyan találják meg a startupok a product-market fitet? Mi változik meg egy startupban a product-market fit megtalálása után? Milyen kihívásokkal szembesülnek a startupok a skálázás során?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal QA
Balogh Petya
Mennyi időbe telik egy weboldal elkészítése? Milyen nehézségei vannak az egyedi webfejlesztésnek? Mely platformok alkalmasak webáruházak létrehozására?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Tőkebevonás QA
Balogh Petya
Miért nem tudnak általában a cégek kivásárolni egy befektetőt? Mikor fordulhat elő, hogy egy cég mégis kivásárolja a befektetőjét? Miért nem jó ez a befektetőnek?
Starting up – Csapat és szervezet – Kérdések
Balogh Petya
Érdemes-e publikussá tenni a fizetéseket növekvő cégeknél? Kontrollra vagy a bizalomra érdemes-e inkább építeni a szervezetet? Miért fontos a nyílt kommunikáció a cégeken belül?
100 nap startup – Tőkebevonási lehetőségek
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló vállalkozásnak? Milyen előnyei és hátrányai vannak a különböző finanszírozási formáknak? Miért fontos egy jó finanszírozási stratégia kidolgozása?
100 nap startup – Mi is az a VC?
Langmár Péter
Hogyan működik a kockázati tőkestruktúra? Kik a legfontosabb szereplők egy VC alapban? Milyen céllal és milyen időtávra fektetnek be a kockázati tőkések?
Nincs több bejegyzés.