TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Működés – Fizetés, csapat
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel egy hatékony csapatot? Milyen foglalkoztatási formákat érdemes használni egy cégnél? Mire érdemes odafigyelni a különböző foglalkoztatási formák esetén?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek
Balogh Petya
Hogyan kategorizáljuk a költségeinket? Mi a különbség a fix és a változó költségek között? Hogyan befolyásolja a költségszerkezetünk a vállalkozásunk növekedését?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Bevételek, költségek – Kérdések
Balogh Petya
Mely költségek tartoznak a fix, és melyek a változó költségek közé? Hogyan változnak a változó költségek a vállalkozás bevételének függvényében? Milyen marketing költések számítanak fix, és milyenek változó költségnek?
Starting up – Ötlettől termékig – Product Market Fit
Balogh Petya
Hogyan találják meg a startupok a product-market fitet? Mi változik meg egy startupban a product-market fit megtalálása után? Milyen kihívásokkal szembesülnek a startupok a skálázás során?
Starting up – Csapat és szervezet – Kérdések
Balogh Petya
Érdemes-e publikussá tenni a fizetéseket növekvő cégeknél? Kontrollra vagy a bizalomra érdemes-e inkább építeni a szervezetet? Miért fontos a nyílt kommunikáció a cégeken belül?
Starting up – Vezetők és alapítók – Bevezető
Balogh Petya
Mi a vezető szerepe egy cég sikerében? Hogyan függ össze a vezető és az alapítók szerepe? Hogyan lehet a tanulásból a legtöbbet kihozni?
Starting up – Vezetők és alapítók – A tanulás ára
Balogh Petya
Hogyan lehet valakiből vezető? Miért fontos a vezető személyes fejlődése egy cég sikerességéhez? Mennyi idő kell egy startupnak, hogy mélyen megértse a piacát?
Starting up – Vezetők és alapítók – A vezető szerepe
Balogh Petya
Mik a vezető legfőbb feladatai egy startupban? Milyen készségekre és képességekre van szüksége egy startup vezetőnek? Hogyan lehet tanulni a hibákból?
Starting up – Miértek – De miért?
Balogh Petya
Mi a locus of control és hogyan befolyásolja a vállalkozói sikert? Miért fontos a belső locus of control egy vállalkozó számára? Milyen veszélyekkel járhat egy túl erős belső locus of control?