Tudástár

Starting up – Az ügyfél – B2B, B2C
Balogh Petya
Mi a különbség a B2C és B2B modell között? Melyik modell ígér magasabb bevételt és nyereséget? Hogyan lehet a két modellt optimálisan kombinálni?
Kilövés tanfolyam – Pénz – Pénz
Balogh Petya
Miért fontosak az első ügyfelek? Hogyan lehet az első ügyfeleket megszerezni? Miért nehéz az első eladásokat végrehajtani?
Starting up – Pénz – Profit drivers
Balogh Petya
Külső tőkét vonjak be vagy építsem fel "bootstrap" módon a cégemet? Mire számítsak, ha külső befektetőket keresek? Hogyan tervezzem meg hosszú távon a tőkebevonást?
Starting up – Vezetők és alapítók – A tanulás ára
Balogh Petya
Hogyan lehet valakiből vezető? Miért fontos a vezető személyes fejlődése egy cég sikerességéhez? Mennyi idő kell egy startupnak, hogy mélyen megértse a piacát?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák QA
Balogh Petya
Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló innovatív startup számára? Érdemes-e később áttérni más cégformára vagy külföldi leányvállalatra? Mikor érdemes offshore céget alapítani?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, KATA
Balogh Petya
Előfordulhat-e, hogy a kata már nem előnyös számunkra? Meddig érdemes KATA-zni? Mikor éri meg átváltani betéti társaságra vagy kft-re?
Starting up – Marketing csatornák – Marketing csatornák
Balogh Petya
Miért fontos a marketing és a termékfejlesztés összekapcsolása? Mit jelent a growth hacking és mi a példája? Melyek a sikeres marketingstratégia kulcstényezői?
Starting up – Fejlesztés – Külső vagy Belső csapat
Balogh Petya
Külső vagy belső szoftverfejlesztés? Melyik megoldás a legalkalmasabb egy startup számára? Milyen szempontokat kell mérlegelni a döntés során?
Starting up – Vezetők és alapítók – Társalapítók
Balogh Petya
Miért alakulnak ki konfliktusok az alapítók között? Milyen problémákat okozhatnak ezek a konfliktusok? Hogyan lehet a konfliktusokat a startup javára fordítani?
Starting up – Ötlettől termékig – Validálás
Balogh Petya
Mi a validáció lényege startupok esetében? Hogyan validáljunk egy startup ötletet? Miért fontos minél korábbi stádiumban validálni egy ötletet?
Nincs több bejegyzés.