Tudástár

B2B Sales
Jared Schrieber
Milyen módon használja az Infoscout a mobiltechnológiát? Hogyan sikerült növelni az Infoscout éves foglalásainak számát? Milyen kihívásokkal szembesült az Infoscout a mobiltechnológia használata során?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal
Balogh Petya
Mennyibe kerül egy weboldal? Milyen nehézségekkel jár egy egyedi webfejlesztés? Milyen platformok vannak webáruházak építésére?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – PR
Balogh Petya
Hogyan építsünk stabil márkát a digitális térben? Milyen előnyei vannak a public relations tevékenységnek? Hogyan integrálhatjuk a PR-t és a fizetett hirdetéseket?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal QA
Balogh Petya
Mennyi időbe telik egy weboldal elkészítése? Milyen nehézségei vannak az egyedi webfejlesztésnek? Mely platformok alkalmasak webáruházak létrehozására?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing QA
Balogh Petya
Miért fontos ma a minőségi tartalom? Hogyan lehet hosszú távú sikert elérni a tartalommal? Milyen eszközökkel lehet fokozni egy cikk hatékonyságát?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, social media QA
Balogh Petya
Hogyan leküzdeni a vállalkozói szorongást? Miért van ez a szorongás? Mit tehetünk ellene?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Piacismeret QA
Balogh Petya
Mit tegyek, ha valaki lemásolja az egyedi stílusomat? Tisztességesen áraznak-e a magyar vállalkozók? Hogyan lehet sikeresen szétválasztani az árazást és a költségeket?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés
Balogh Petya
Hogyan mérjük fel a piacot egy startup ötlet esetén? Miért fontos az árképzés és hogyan határozzuk meg az ideális árat? Mik azok a tényezők, amelyek meghatározzák egy startup sikerességét vagy kudarcát?
Starting up – Sales & Marketing – Bevezetés
Balogh Petya
Sales vagy marketing: egy cég számára melyik a fontosabb? Mi a marketing és hogyan működik? Mi a sales és mik a sales hatékonyság kulcsfontosságú tényezői?
Nincs több bejegyzés.