Tudástár

Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus QA
Balogh Petya
Hogyan lehet sikeres a nagyvállalati innováció? Miért fontos az iteráció és a kísérletezés? Hogyan lehet felgyorsítani a platformok növekedését?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus
Balogh Petya
Hogyan működik az innovációs folyamat? Miért fontos az iteráció és a tanulás?Hogyan lehet sikeres egy innovációs kezdeményezés?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára
Balogh Petya
Mennyi pénz kell egy vállalkozás elindításához? Honnan szerezhető tőke egy startup számára? Mire kell felkészülni egy vállalkozás első éveiben?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára QA
Balogh Petya
Miért érheti utol egy új cég egy régóta működőt? Miért nem mindig éri meg elsőként belépni egy piacra? Hogyan maradhat versenyben egy cég a változó piacon?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés QA
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Osztozás
Balogh Petya
Hogyan tartsd egyben az alapítói csapatot? Mire érdemes figyelni több alapítóval? Hogyan kezeljük a cégen belüli konfliktusokat?
[Deep Dive] Balogh Petya: Vezetői tanulás egy gyorsuló világban
Balogh Petya
Hogyan lehet lépést tartani a gyors technológiai és társadalmi változásokkal? Hogyan lehet motivált maradni az állandó tanulásban? Hogyan segíthetünk a kollégáknak a leghasznosabb készségek és képességek fejlesztésében? Milyen lépéseket tehet egy cég az MI bevezetéséhez?
Stúdióbeszélgetés: Balogh Petyával, Hodicska “Felhő” Gergellyel és Gangel Péterrel
Balogh Petya
Milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a vendégek a technológiai startupok területén? Milyen szerepet játszik a Bizalmi Kör a magyar üzleti életben és milyen célokat tűzött ki maga elé a szervezet? Milyen projektekben vettek részt a vendégek és milyen tapasztalatokat szereztek ezek során?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak QA
Balogh Petya
Miért előnyös egy vállalkozónál, ha könnyen beleun a dolgokba? Hogyan segíti ez a tulajdonság a vállalkozót? Miért nem jó, ha egy cégvezető túl sokáig ugyanazzal foglalkozik?
ChatGPT, AI
Boa László
Miről szól az AI-workshop? Milyen projekteken dolgoznak a résztvevők? Mi a céljuk a projektekkel kapcsolatban?
Nincs több bejegyzés.