Tudástár

100 nap startup – Trollok
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a negatív, trollkodó kommenteket? Milyen platformokon milyen reakciókra számíthatsz? Miért fontos válaszolni a hozzászólásokra?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal
Balogh Petya
Mennyibe kerül egy weboldal? Milyen nehézségekkel jár egy egyedi webfejlesztés? Milyen platformok vannak webáruházak építésére?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, social media QA
Balogh Petya
Hogyan leküzdeni a vállalkozói szorongást? Miért van ez a szorongás? Mit tehetünk ellene?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing
Balogh Petya
Hogyan tudunk hatékonyan építeni egy márkát startupként? Miért fontosak a jól megfogalmazott, tömör szövegek? Hogyan használhatjuk a képeket és videókat a branding folyamatában?
ChatGPT, AI
Boa László
Miről szól az AI-workshop? Milyen projekteken dolgoznak a résztvevők? Mi a céljuk a projektekkel kapcsolatban?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – PR
Balogh Petya
Hogyan építsünk stabil márkát a digitális térben? Milyen előnyei vannak a public relations tevékenységnek? Hogyan integrálhatjuk a PR-t és a fizetett hirdetéseket?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Marketing QA
Balogh Petya
Miért fontos ma a minőségi tartalom? Hogyan lehet hosszú távú sikert elérni a tartalommal? Milyen eszközökkel lehet fokozni egy cikk hatékonyságát?
100 nap startup – Content gyártás
Balogh Petya
Milyen szerepe van a tartalomgyártásnak egy kezdő vállalkozás elindításakor? Hogyan lehet olcsón tartalmat gyártani és elérni a célközönséget? Mire kell figyelni a videók készítésekor?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal QA
Balogh Petya
Mennyi időbe telik egy weboldal elkészítése? Milyen nehézségei vannak az egyedi webfejlesztésnek? Mely platformok alkalmasak webáruházak létrehozására?
Nincs több bejegyzés.