TUDÁSTÁR

Duplázunk vagy tízszerezünk – az üzleti folyamatokban rejlő lehetőségek
Balogh Petya, Egerszegi Krisztián
Hogyan érte el Egerszegi Krisztián, hogy ne az operatív vezetésben vegyen részt, és milyen változásokat hozott ez a cég működésében? Mi az az egy dolog, amiben a magyar kisvállalkozók gyakran hibáznak, és ami visszatartja őket a sikertől?
Út a YCombinator-be, az OpenMeter és Tailfin sztori
Balogh Petya, Márton Péter, Tóth András
Milyen legfontosabb tanácsot adnának kezdő vállalkozóknak a beszélgetés résztvevői? Hogyan kezelték a vállalkozásaikban felmerülő legnagyobb kihívásokat? Milyen konkrét megoldásokat találtak az adatbázis költségek csökkentésére?
AI, mint üzlet – Petya
Balogh Petya
Hogyan befolyásolja a mesterséges intelligencia a munkaerőpiacot és az emberek öndefinícióját? Hogyan reagálnak a munkavállalók az automatizáció és az AI bevezetésére a munkahelyeken? Hogyan befolyásolja a generatív modellek terjedése az üzleti modelleket és a személyes brand építését?
AI eszközök – Andris
P. Tóth András
Melyik plugin segít videók szövegének összefoglalásában? Milyen előnyöket nyújtanak aChatGPT és a Midjourney rendszerek. Milyen eszközzel lehet automatikusan kódot generálni és képeket módosítani a programozás során?
AI – Petya
Balogh Petya
Milyen etikai kihívások merülhetnek fel a mesterséges intelligencia modellek kialakítása és használata során? Mi a token limit és hogyan befolyásolja az AI beszélgetéseket? Hogyan lehet egy nagy mesterséges intelligencia modellt specifikusan egy adott üzletmenetre szabni?
100 nap startup – Kulcsszókutatás
P. Tóth András
Hogyan használhatjuk a Google eszközeit piackutatásra? Mire érdemes figyelni a nemzetközi terjeszkedés során? Miért elengedhetetlen a startupok számára a piackutatás?
Vezetői tanulás
Balogh Petya, Hodicska Gergely, Gangel Péter
Hogyan képes az egyén felismerni és kezelni az egót a döntéshozatal folyamatában? Hogyan befolyásolja a vállalkozói attitűdöt és a cégalapítást a személyes bátorság és önbizalom? Hogyan hatnak a vállalkozói kudarcok és sikerek az egyéni önértékelésre és az önmagunkról alkotott képre?
Mesterséges intelligencia, AI, ChatGPT – Hogyan alkalmazzuk hatékonyan?
Boa László
Mi a ChatGPT és milyen előnyöket kínál a vállalatok számára? Milyen módon használható a ChatGPT tartalomgyártásban? Milyen etikai kérdések merülnek fel a ChatGPT alkalmazásakor?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan leküzdeni a vállalkozói szorongást? Miért van ez a szorongás? Mit tehetünk ellene?
Vezetői tanulás egy gyorsuló világban
Balogh Petya
Hogyan lehet lépést tartani a gyors technológiai és társadalmi változásokkal? Hogyan lehet motivált maradni az állandó tanulásban? Hogyan segíthetünk a kollégáknak a leghasznosabb készségek és képességek fejlesztésében? Milyen lépéseket tehet egy cég az MI bevezetéséhez?