Tudástár

Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Innovációs ciklus
Balogh Petya
Hogyan működik az innovációs folyamat? Miért fontos az iteráció és a tanulás?Hogyan lehet sikeres egy innovációs kezdeményezés?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés QA
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Bevezetés
Balogh Petya
Mi az innovációs folyamat lényege? Miért nem létezik jó ötlet és miért rosszak alapvetően az ötletek? Mi a különbség a folyamatfejlesztés és az innováció között?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, social media QA
Balogh Petya
Hogyan leküzdeni a vállalkozói szorongást? Miért van ez a szorongás? Mit tehetünk ellene?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Befektethetőség
Balogh Petya
Hogyan építsünk fel vonzó vállalkozást befektetők számára? Milyen tényezőket kell figyelembe venni egy befektethető cég felépítésénél? Milyen buktatók adódhatnak egy vállalkozás történetéből?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Personal Branding, Social Media
Balogh Petya
Melyek a legfontosabb online csatornák kisvállalkozások számára? Hogyan lehet ezeket a csatornákat márkaépítésre és értékesítésre használni? Melyek ezen csatornák előnyei és hátrányai?
Starting up – Fejlesztés – Külső vagy Belső csapat
Balogh Petya
Külső vagy belső szoftverfejlesztés? Melyik megoldás a legalkalmasabb egy startup számára? Milyen szempontokat kell mérlegelni a döntés során?
Starting up – Fejlesztés – A félelem
Balogh Petya
Mi befolyásolja egy szoftverfejlesztő cég sikerességét? Milyen tényezők határozzák meg egy programozó hatékonyságát és értékteremtését? Hogyan lehet növelni egy szoftverfejlesztő cég hatékonyságát?
Starting up – Fejlesztés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi nem működik a fejlesztésben? Miért alakultak ki az agilis módszertanok? Mitől hatékony a fejlesztés?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Tesztelés
Balogh Petya
Hogyan mérjük fel a piacot egy startup ötlet esetén? Miért fontos az árképzés és hogyan határozzuk meg az ideális árat? Mik azok a tényezők, amelyek meghatározzák egy startup sikerességét vagy kudarcát?
Nincs több bejegyzés.