Tudástár

Starting up – Ötlettől termékig – Innováció
Balogh Petya
Miért van szükségük a startupoknak hibázni és tanulni a hibákból? Hogyan építhetnek a startupok olyan kultúrát, amely támogatja az innovációt? Mi gátolja a startupok innovációs képességét?
Starting up – Csapat és szervezet – Bevezetés
Balogh Petya
Miért fontos a csapatmunka egy startupban? Hogyan lehet jól felépíteni egy csapatot? Milyen fontosabb tapasztalatok vannak a csapatvezetés területén?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés QA
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Starting up – Pénz – Profit drivers
Balogh Petya
Külső tőkét vonjak be vagy építsem fel "bootstrap" módon a cégemet? Mire számítsak, ha külső befektetőket keresek? Hogyan tervezzem meg hosszú távon a tőkebevonást?
Kilövés tanfolyam – Befektetés – Tőkebevonás QA
Balogh Petya
Miért nem tudnak általában a cégek kivásárolni egy befektetőt? Mikor fordulhat elő, hogy egy cég mégis kivásárolja a befektetőjét? Miért nem jó ez a befektetőnek?
Kilövés tanfolyam – Ötlettől ügyfélig – Fókusz, stratégia
Balogh Petya
Mivel foglalkozunk, és mivel nem? Hogyan csökkentsük a területek számát, amikre fókuszálunk? Hogyan hozzunk jobb döntéseket a lehetőségek között?
Starting up – Csapat és szervezet – Csapatjáték
Balogh Petya
Miért fontos a stratégiai irányra való fókuszálás egy startup számára? Miért nehéz a stratégiai irányra fókuszálni? Mit tehet egy startup vezetése, hogy stratégiai irányukra fókuszáljanak?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – A tanulás ára
Balogh Petya
Mennyi pénz kell egy vállalkozás elindításához? Honnan szerezhető tőke egy startup számára? Mire kell felkészülni egy vállalkozás első éveiben?
Starting up – Vezetők és alapítók – Bevezető
Balogh Petya
Mi a vezető szerepe egy cég sikerében? Hogyan függ össze a vezető és az alapítók szerepe? Hogyan lehet a tanulásból a legtöbbet kihozni?
Starting up – Marketing csatornák – Marketing csatornák
Balogh Petya
Miért fontos a marketing és a termékfejlesztés összekapcsolása? Mit jelent a growth hacking és mi a példája? Melyek a sikeres marketingstratégia kulcstényezői?
Nincs több bejegyzés.