TUDÁSTÁR

B2B sales – Ügyfelek megnyerése találkozók és előadások során
Milyen módon használja az Infoscout a mobiltechnológiát? Hogyan sikerült növelni az Infoscout éves foglalásainak számát? Milyen kihívásokkal szembesült az Infoscout a mobiltechnológia használata során?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az indulás – Kérdések
Miért tart tovább céget építeni Magyarországon, mint Amerikában vagy Skandináviában? Mennyi idő szükséges egy cégvezető fejlődéséhez? Mire van szükség egy magyar vállalkozás sikeréhez?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozói utak
Vállalkozó vagy alkalmazott? Mi a különbség a két életút között? Hogyan dönthetem el, melyik út való nekem?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés
Mi a tanfolyam célja és felépítése? Ki a tanfolyam vezetője és milyen a háttere? Hogyan lett az NNG navigációs cég az egyik startupjából?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés – Kérdések
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák
Mi az offshore cég előnye és hátránya? Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló startup számára? Érdemes-e külföldi leányvállalatot alapítani egy növekvő cégnek?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák – Kérdések
Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló innovatív startup számára? Érdemes-e később áttérni más cégformára vagy külföldi leányvállalatra? Mikor érdemes offshore céget alapítani?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, KATA
Előfordulhat-e, hogy a kata már nem előnyös számunkra? Meddig érdemes KATA-zni? Mikor éri meg átváltani betéti társaságra vagy kft-re?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozások fajtái
Te vagy a cég vagy építed? Kényszervállalkozó vagy, egyéni vállalkozó, családi cég vagy startupot építesz? Makacs vagy és kész csapatot építeni a siker érdekében?
Starting up – Ötlettől termékig – Jó ötlet, rossz ötlet
Miért buknak el olyan sokan startupok? Mik a sikeres startupok legfontosabb jellemzői? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Nincs több bejegyzés.