Tudástár

Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, cégformák
Balogh Petya
Mi az offshore cég előnye és hátránya? Melyik a legmegfelelőbb cégforma egy induló startup számára? Érdemes-e külföldi leányvállalatot alapítani egy növekvő cégnek?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Az indulás QA
Balogh Petya
Miért tart tovább céget építeni Magyarországon, mint Amerikában vagy Skandináviában? Mennyi idő szükséges egy cégvezető fejlődéséhez? Mire van szükség egy magyar vállalkozás sikeréhez?
Kilövés tanfolyam – Működés – Cégalapítás, KATA
Balogh Petya
Előfordulhat-e, hogy a kata már nem előnyös számunkra? Meddig érdemes KATA-zni? Mikor éri meg átváltani betéti társaságra vagy kft-re?
Starting up – Ötlettől termékig – Az ötlet helye
Balogh Petya
Miért nem elég egy jó ötlet egy startup sikeréhez? Milyen készségekre van szükség a startup sikeréhez? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Starting up – Az ügyfél – B2B, B2C
Balogh Petya
Mi a különbség a B2C és B2B modell között? Melyik modell ígér magasabb bevételt és nyereséget? Hogyan lehet a két modellt optimálisan kombinálni?
Starting up – Az ügyfél – Ügyfél élmény
Balogh Petya
Milyen szerepe van ma a marketingnek egy vállalat életében? Hogyan függ össze a marketing fókusza egy cég ügyfélkörével? Hogyan lehet hosszú távon sikeres egy cég?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Vállalkozások fajtái
Balogh Petya
Te vagy a cég vagy építed? Kényszervállalkozó vagy, egyéni vállalkozó, családi cég vagy startupot építesz? Makacs vagy és kész csapatot építeni a siker érdekében?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés QA
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés
Balogh Petya
Mi a tanfolyam célja és felépítése? Ki a tanfolyam vezetője és milyen a háttere? Hogyan lett az NNG navigációs cég az egyik startupjából?
Starting up – Ötlettől termékig – Jó ötlet, Rossz ötlet
Balogh Petya
Miért buknak el olyan sokan startupok? Mik a sikeres startupok legfontosabb jellemzői? Hogyan lehet egy startupot sikerre vinni?
Nincs több bejegyzés.