Lecke 1 / 0
Folyamatban

Agilis működés

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.

Milyen kérdéseket válaszol meg ez a videó?

  • Hogyan integrálható az agilitás a HR gyakorlatokba?
  • Hogyan kezdheti el egy HR vezető az agilis transzformációt a szervezetben, ha jelenleg csak ő követi az agilis szemléletet?
  • Hogyan változtathatja meg a HR a munkavállalói élményt, hogy támogassa az agilis átalakulást?
  • Hogyan integrálhatja a HR a visszajelzéseket és az ügyfél (munkavállalók) bevonását a szolgáltatásainak és programjainak fejlesztésébe az agilitás növelése érdekében?
  • Hogyan alkalmazhatják a HR szakemberek az agilis módszertanokat és eszközöket a növekvő szervezeti igények és a változó munkaerőpiaci környezet hatékony kezelése érdekében?

Vázlatpontos összefoglaló

  • Barbara, a Kürt Akadémia képzésvezetője és szervezetfejlesztő tanácsadó, a HR és agilitás kapcsolatát tárgyalta, bemutatva, hogyan lehet hatékonyan integrálni az agilis módszertanokat a HR folyamatokba és a vállalati kultúrába.
  • Kiemeli, hogy az igazi siker akkor érhető el, ha az egész szervezet agilisan működik, nem csak az HR vagy egyes vezetők.
  • Az előadás az agilis átalakulás különböző szintjeit és a HR szerepét az agilitás bevezetésében tárgyalja, kiemelve a sikeres agilis transzformációt támogató változásokat, mint például a vezetési stílus és a munkavállalói élmény fontosságát.
  • Hangsúlyozva a folyamatos fejlesztést, az ellenállás kezelését, az ügyfél bevonásának fontosságát, a tökéletesség igényének elengedését, és a változások gyors adaptációját.

Agilitás és HR: Út a sikeres szervezeti átalakuláshoz

Az agilitás nem csupán egy divatos kifejezés a modern üzleti életben, hanem egy alapvető szemléletmód, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy rugalmasan és hatékonyan reagáljanak a gyorsan változó környezetre. Barbara, a Kürt Akadémia képzésvezetője és szervezetfejlesztő tanácsadó, mélyrehatóan elemezte, hogyan lehet az agilitást a HR folyamatokba és a vállalati kultúrába integrálni, és így elősegíteni egy sikeres szervezeti átalakulást.

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.