Lecke 1 / 0
Folyamatban

Rugalmasan reagáló szervezet

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.

Milyen kérdéseket válaszol meg ez a videó?

  • Milyen konkrét lépéseket ajánl Kovach Anton a vállalatoknak a rugalmasságuk növelése érdekében?
  • Hogyan kezelhetik a nagyvállalatok a digitális korszak kihívásait a startupok módszereinek alkalmazásával?
  • Hogyan tudnak a vállalatok gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz?

Vázlatpontos összefoglaló

  • Kovach Anton, a Shiva Force alapítója, az előadásában a rugalmasság fontosságát hangsúlyozta a vállalatok számára. Beszélt arról, hogyan építhető fel egy alkalmazkodóképes szervezet, és megosztotta saját tapasztalatait a változások kezeléséről.
  • Anton kihangsúlyozta, hogy a nagyvállalatoknak tanulniuk kell a kisebb, rugalmas cégek technikáit, módszereit és rituáléit a gyors alkalmazkodáshoz, miközben az új digitális kihívások, mint a nagy digitális platformok terjedése, tovább bonyolítják a helyzetet.
  • Az előadás a vállalati alkalmazkodóképesség és gyors reagálás fontosságát hangsúlyozta, kiemelve az agilis működés és a feladatalapú szervezetek jelentőségét.

A jövő vállalatai: Rugalmasság és agilitás

A gyorsan változó üzleti környezet és a digitális technológiák rohamos fejlődése alapvetően átalakítják a vállalati működési modelljeit. Az alkalmazkodóképesség és a rugalmasság már nem csak előnyt, hanem alapvető túlélési stratégiát jelentenek a cégek számára. A kisebb, agilis vállalkozások sikeres alkalmazkodási technikái és módszerei inspirációt nyújtanak a nagyvállalatok számára is, amelyek egyre inkább igyekeznek ezeket a stratégiákat saját működésükbe integrálni.

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.