Lecke 1 / 0
Folyamatban

Szervezeti változások – leépítések

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.

Milyen kérdéseket válaszol meg ez a videó?

 • Milyen lépéseket tehetnek a vezetők, hogy támogassák a munkavállalókat a szervezeti változások érzelmi folyamatának különböző fázisaiban?
 • Hogyan kezelhetik a vezetők a leépítéseket a munkatársak támogatása érdekében?
 • Miként biztosíthatják a vezetők, hogy a felmondó beszélgetések konstruktív és emberközpontú módon zajlanak le?
 • Hogyan segíthet a vezető a maradó munkatársaknak alkalmazkodni a szervezeti változások utáni új környezethez?
 • Hogyan biztosítható, hogy a leépítési folyamatok során a kommunikáció tisztelettudó és átlátható maradjon minden érintett fél számára?
 • Hogyan lehet megőrizni a maradó munkatársak motivációját és elkötelezettségét egy leépítési folyamat után?

Vázlatpontos összefoglaló

 • Dr. Juhos Andrea előadása a szervezeti változások és leépítések kezelésére összpontosít, különös tekintettel a munkavállalók változások által kiváltott érzelmi folyamatának öt fázisára, és arra, hogy vezetőként hogyan lehet hatékonyan kezelni és támogatni őket ezen időszakok alatt.
 • Bemutatja, hogyan kezeljék a vezetők a szervezeti változásokat, különös tekintettel a leépítésekre és a munkatársak támogatására.
 • Andrea a szervezeti változások és leépítések kezelésére összpontosít, kiemelve a kommunikáció, a kulcsemberek azonosítása és megőrzése, valamint a felmondó beszélgetések helyes lefolytatásának jelentőségét.
 • Kitér a leépítések kezelésére, a távozók és maradók támogatásának fontosságára, hangsúlyozva a nyílt kommunikációt, az önkéntes távozás lehetőségének megfontolását, és a kulcsemberek megtartásának stratégiáit.
 • Dr. Juhos Andrea a leépítési folyamatokat és a szervezeti változások kezelését vizsgálja, kihangsúlyozva a nyílt kommunikáció, az empátia és a professzionalizmus fontosságát, miközben felvázolja a gyakori hibákat és kihívásokat.

Útmutató a szervezeti változások és leépítések kezeléséhez

A munkahelyi változások és leépítések menedzselése minden vezető számára komoly kihívást jelent. Dr. Juhos Andrea előadása mélyreható betekintést nyújt a szervezeti változások kezelésének legjobb gyakorlataiba, különös tekintettel a leépítések emberi aspektusaira. Az előadás alapján készült cikkünk célja, hogy vezetők és HR szakemberek számára praktikus útmutatást nyújtson, hogyan lehet az ilyen helyzeteket etikusan, hatékonyan és emberközpontúan kezelni.

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.