Lecke 1 / 0
Folyamatban

Változó munkavállalói és munkáltatói preferenciák

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.

Milyen kérdéseket válaszol meg ez a videó?

  • Milyen fő elvárásokat támasztanak a munkavállalók a munkáltatókkal szemben a modern munkaerőpiacon?
  • Milyen konkrét juttatásokat találtak a legvonzóbbnak a munkavállalók a kutatás során?

Vázlatpontos összefoglaló

  • Az előadás egy országos, reprezentatív munkavállalói értékajánlat kutatás eredményeit és az employer branding fontosságát tárgyalja.
  • Kiemeli, hogy a változó munkaerőpiaci környezetben a munkavállalók elvárásai és a munkáltatók kínálata közötti különbségek feltárása kulcsfontosságú a hatékony toborzás és munkaerő megtartás szempontjából.
  • Bizonyos juttatások, mint például a sportolási lehetőségek, kevésbé vonzóak a munkavállalók számára, miközben a lakáshoz, egészségügyhöz kapcsolódó juttatások és a munkahelyi mobilitás lehetősége fontosabbá válik.

Az employer branding és a munkavállalói értékajánlatok

A modern munkaerőpiac dinamikájában a munkavállalói elvárások és a munkáltatók által kínált juttatások közötti összhang kiemelt jelentőséggel bír. Egy friss, országos körű, reprezentatív kutatás a Merlo Works employer branding ügynökség kezdeményezésére került lebonyolításra, amely a munkavállalói értékajánlatok terén fennálló aktuális trendeket és elvárásokat vizsgálta. Az eredmények rávilágítottak, hogy a változó munkaerőpiaci környezet új kihívásokat és lehetőségeket tárt fel a munkáltatók számára az effektív toborzás és munkaerő megtartás területén.

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.