Lecke 1 / 0
Folyamatban

Végtelen rugalmasság

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.

Milyen kérdéseket válaszol meg ez a videó?

  • Milyen stratégiát ajánl Kovach a változások kezelésére?
  • Hogyan segítheti a Scrum vagy Kanban módszertan a vállalatokat a gyorsan változó környezethez való alkalmazkodásban?
  • Milyen konkrét lépéseket ajánl Kovach a vállalatoknak a válságok idején való gyors és hatékony alkalmazkodáshoz?

Vázlatpontos összefoglaló

  • Kovach Anton, digitális transzformációkat vezető mentor, a rugalmasság és a változáshoz való alkalmazkodás fontosságát hangsúlyozza, kiemelve, hogy minden szervezet rendelkezik az alkalmazkodás képességével.
  • A változások kezelésének kulcsa a tudatos ütemezés és a folyamatos alkalmazkodási folyamatok bevezetése, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy pozitívan fogadják és kezeljék a kihívásokat.
  • A változások ütemének és a megfelelő módszertanok alkalmazásának fontosságát a turbulens időkben történő sikeres alkalmazkodáshoz, valamint a célok állandó összehangolásának és az értékáram optimalizálásának szükségességét emeli ki.
  • Az előadásban a válságok idején való alkalmazkodás fontosságát hangsúlyozza, kiemelve a fix ütemű változásokat, a célok folyamatos egyeztetését és az optimalizált értékáram szükségességét mint a sikeres alkalmazkodás kulcselemeit.

Alkalmazkodás a változás szeleiben: Kovach Anton útmutatása a válságok lelkületéhez

A modern vállalati környezet egyik legnagyobb kihívása az állandó és gyors változásokhoz való alkalmazkodás. Kovach Anton, aki évtizedeket töltött a digitális transzformációk és az agilis módszertanok világában, most mentorálási tapasztalatait osztja meg, hangsúlyozva a rugalmasság és az adaptáció fontosságát. Az előadása során a változások kezelésére vonatkozóan három alapvető stratégiát kínál, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy pozitívan fogadják és hatékonyan kezeljék a kihívásokat.

A Video, a Hanganyag, az Összefoglaló Cikk és a Videó Leirat megtekintéséhez kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. Ez a tartalom Ingyenes regisztrációval érhető el.