TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK ERDÉLYBEN

(Cégépítési tanulságok Balogh Petyától)

2024. március 25-26.

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt két napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Két nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetem végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekem és a portfólió cégeimnek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a két együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Balogh Petya

Tananyag

Saját tananyagom több, mint háromszáz slideon, kilenc nagy témakört érintve: A Vezető, a Csapat, az Ügyfél, a Sales, a Marketing, a Pénz, és a Céljaink.

Gyakorlatok

A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítem a téma feldolgozását, a saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen megállok és vonom be a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (44 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

#hogyan
Ahogyan csak én tudom. Ez nem akadémiai anyag lesz a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után. 25 év cégépítési tapasztalat, egy világsikerű mobiljátékcég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra cégvezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.
Az előadás sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járok körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad egy mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. ​

#biztonság
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt. 

Miről fogok tanulni?

A tanfolyam hét nagy téma köré szerveződik, ami egy növekvő cég sikerességét meghatározza:

  1. A vezető
  2. A csapat
  3. Az ügyfél
  4. A sales
  5. A marketing
  6. A pénz
  7. Személyes célok választása

Minden témára több, mint 2 órányi, interaktív előadás és beszélgetés fog jutni, így a két nap alatt összesen kb. 14 órányi “nettó” közös munka vár ránk.

Jelentkezés, részletek

Mikor: 2024. március 25-26. 

Reggel 9-től este 6-ig tartó szakmai program.
 
Hol: Planetarium Café, Kolozsvár, Főtér 10., II emelet. 
Piața Unirii 10, Cluj-Napoca 400015, Romania
 

Ár: 2700 RON + ÁFA 
Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és az ebédek, kávészünetek költségét. 

Kedvezmény: A Turbófeltöltés tanfolyam utáni nap ugyanazon a helyszínen szervezzük meg az AI vezetőknek tanfolyamot is. Ha mind a két képzésen részt veszel a két tanfolyam díja 3800 RON + ÁFA. 

 

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. Ezt követően tudod kifizetni a tanfolyamot egy díjbekérő segítségével. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. 

A tanfolyam maximális létszáma 50 fő, ami nagy valószínűséggel össze is jön. 

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!