TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK

(Cégépítési tanulságok tanulni vágyó cégvezetőnek, Balogh Petyától)

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velem és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt három napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Három nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetem végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekem és a portfólió cégeimnek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a három együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Tananyag

Saját tananyagom több, mint háromszáz slideon, kilenc nagy témakört érintve: A Vezető, a Csapat, a Stratégia, az Ügyfél, a Sales, a Marketing, a Pénz, a Fejlesztés és a Céljaink.

Gyakorlatok

A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítem a téma feldolgozását, a saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen megállok és vonom be a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (44 résztvevő visszajelzése alapján)

#hogyan
Ahogyan csak én tudom. Ez nem akadémiai anyag lesz a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után. 25 év cégépítési tapasztalat, egy világsikerű mobiljátékcég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra cégvezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.
Az előadás sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járok körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad egy mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. ​

#biztonság
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt. 

Miről fogok tanulni?

A tanfolyam kilenc nagy téma köré szerveződik, ami egy növekvő cég sikerességét meghatározza:

  1. A vezető
  2. A csapat
  3. A stratégia
  4. Az ügyfél
  5. A sales
  6. A marketing
  7. A pénz
  8. A fejlesztés
  9. Célunk a céggel


Minden témára több, mint 2 órányi, interaktív előadás és beszélgetés fog jutni, így a három nap alatt összesen kb. 21 órányi “nettó” közös munka vár ránk.

Jelentkezés, részletek

Tanfolyam részvétel

Mikor: 2023. nyarán
Három napos, reggel 9-től este 6-ig tartó szakmai program

Részvételi díj:

  • Hamarosan véglegesítjük
Már tudsz előregisztrálni, így biztosítva, hogy legyen helyed a következő csoportban. Ez még nem jelent kötelezettséget, azaz később bármikor meggondolhatod magad.
A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ezután (pár napon belül) kiállítjuk és elküldjük a számlát neked, amit banki átutalással vagy kártyás fizetéssel is kiegyenlíthetsz.
Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.
Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.
A tanfolyam várható résztvevőszáma 20-40 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.
Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.