EGYEDI STRT TANFOLYAMOK

Rendeld meg népszerű tanfolyamainkat kollégáid számára

Akár a saját irodátokban

Az egyedi tanfolyamaink pont nektek szólnak, ha valami rugalmas képzési lehetőséget keresel a cég számára. A tematikát szükség esetén veletek együtt úgy alakítjuk ki a meglévő modulokból, hogy tökéletesen illeszkednek a cégetek egyedi igényeihez és céljaihoz, így biztos lehetsz benne, hogy a résztvevők pontosan azokat a készségeket és ismereteket sajátítják el, amik a legnagyobb értéket képviselik számotokra. 

Legyen szó akár AI-ról, nemzetközi piacra lépésről, salesről, brandingről, a mi szakértő csapatunk minden lépésben ott lesz melletted, a tananyag egyeztetésétől kezdve a képzés lebonyolításáig. Hagyd, hogy a csapatotokra szabott képzésünkkel a maximumot hozzuk ki a cégetekből, miközben a lehető legkevesebbet zavarjuk meg a napi munkátokat.

LEGNÉPSZERŰBB TANFOLYAMAINK:

  • AI Tanfolyam és workshop
  • AI PRO Tanfolyam és workshop
  • Nemzetközi piacra lépés Tanfolyam és workshop

Egész napos tanfolyamainkat minimum 70 főtől ajánljuk.

Személyre szabott tartalom

Meglévő tananyagainkat a vállalat specifikus igényeihez is tudjuk igazítani úgy, hogy a szükséges modulokat válogatjuk össze.

Kényelem

Akár az irodátokban is meg tudjuk tartani a képzéseket, ami kényelmesebb és gazdaságosabb opció lehet számotokra, de a helyszínkeresésben is tudunk segíteni.

Szakértő oktatók

Balogh Petya mellett olyan releváns tudással rendelkező oktatók tartják a tanfolyamainkat, akiknek valós tapasztalata van az üzleti folyamatokban.

Akik már minket választottak

Ajánlatkérés

Ajánlatért keress meg bennünket az info@strt.hu e-mail címen keresztül!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.