TUDÁSPROGRAM

Abban hiszünk, hogy egy cég fejlődésének legfőbb hajtóereje az alapítók és vezetők gyors fejlődése, tanulása. Ezért a legtöbb befektetőhöz képest sokkal több értéket adunk a pénzünk mellé. Előadások, workshopok, mentorálás, coaching – minden megteszünk azért, hogy amit a szűkös idődből tanulásra szánsz, az hasznos és értékes legyen.

A világban végtelen sok tudás elérhető minden témában, így startupokról is. De míg az amerikai szakirodalom fele szuper releváns és fontos, a másik fele teljesen félrevisz, hiszen egészen más tudást igényel amerikában céget indítani, mint Magyarországon. Azt is gondoljuk, hogy egy vállalkozói kultúrának is szerves része a “hazai”, anyanyelvi tudásanyag elérhetősége. Ezért egyik legfontosabb küldetésünk, hogy minél több tudást osszunk meg, tegyünk elérhetővé a témánkban magyarul. Van, amit ingyen, van amit pénzért, és van amit csak a portfólió cégeink számára tudunk hatékonyan és biztonsággal megosztani.

Összeállítottunk egy csomagot a számos különböző elemből, amiket már csinálunk, ez az STRT Akadémia. Ezt adjuk a pénzünk mellé a cégeknek, ahová befektetünk. Egyes részei elérhetőek a portfóliónkon kívüli cégek számára is, előfizetéses modellben. 

Ha érdekel, gyere erre tovább:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!