TUDÁSPROGRAM

Abban hiszünk, hogy egy cég fejlődésének legfőbb hajtóereje az alapítók és vezetők gyors fejlődése, tanulása. Ezért a legtöbb befektetőhöz képest sokkal több értéket adunk a pénzünk mellé. Előadások, workshopok, mentorálás, coaching – minden megteszünk azért, hogy amit a szűkös idődből tanulásra szánsz, az hasznos és értékes legyen.

A világban végtelen sok tudás elérhető minden témában, így startupokról is. De míg az amerikai szakirodalom fele szuper releváns és fontos, a másik fele teljesen félrevisz, hiszen egészen más tudást igényel amerikában céget indítani, mint Magyarországon. Azt is gondoljuk, hogy egy vállalkozói kultúrának is szerves része a “hazai”, anyanyelvi tudásanyag elérhetősége. Ezért egyik legfontosabb küldetésünk, hogy minél több tudást osszunk meg, tegyünk elérhetővé a témánkban magyarul. Van, amit ingyen, van amit pénzért, és van amit csak a portfólió cégeink számára tudunk hatékonyan és biztonsággal megosztani.

Összeállítottunk egy csomagot a számos különböző elemből, amiket már csinálunk és tervezünk elindítani a következő hónapokban. Ez az STRT Tudásprogram. Ezt adjuk a pénzünk mellé a cégeknek, ahová befektetünk. Egyes részei elérhetőek lesznek hamarosan a portfóliónkon kívüli cégek számára is, előfizetéses modellben. 

Ha érdekel, iratkozz fel és értesülj elsőnek: