TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK

(Cégépítési tanulságok Balogh Petyától és csapatától)

Erdélyi Turbófeltöltés tanfolyam

2700 Lei + ÁFA

2024. március 25-26.
Kolozsvár

Nyári Turbófeltöltés tanfolyam

3 nap ottalvással

Előadó – Balogh Petya és csapata

Délutáni, esti közös programok 

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, pár év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velünk és ugorjunk szintet! Töltsünk együtt három napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Minden nap reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetjük végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik a STRT alapítóinak és a portfólió cégeinknek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a három együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Tananyag

Saját tananyagunk több, mint háromszáz slideon, kilenc nagy témakört érintve: Álmok,  Brand, Stratégia, Pénz, Ügyfél, Sales, Csapat, Vezető, AI.

Gyakorlatok

A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítjük a téma feldolgozását, a saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen megállunk és vonjuk be a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (44 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

Balogh-Mázi Mária

Bíró Bence Péter

Bolya Imre

Langmár Péter

P. Tóth András

Nagy István

Miről fogok tanulni?

A tanfolyam kilenc nagy téma köré szerveződik, a vezető kilenc kulcsfontosságú szerepe köré, ami egy növekvő cég sikerességét meghatározza:

  1. Az álmodó – Bemutatkozás / Célok / Álmok
  2. A cég arca – Brand, csatornák / Personal brand
  3. A stratéga – Kifogások / Elakadások / Eszközök és tervezés
  4. A pénz(ügy)es – Skálázhatóság / Pénz, mint erőforrás / Finanszírozás / Exit / Cégérték
  5. Az értékes(ítő) – Kinek, mit, mennyiért? / Traction, csatornák / Gyors, skálázható értékesítés 
  6. A csapatkapitány – Kulcskompetenciák / Növekedés, kinevezés, szintek / Fizetés, bónusz, motiváció
  7. A felhasználóbarát – B2x, kereslet, élmény / Ügyfélérték, megtartás
  8. A vezér –  Delegálás / Sapkák
  9. A látnok – ChatGPT / Hogyan és mire? / Üzlet az AI árnyékában
Minden modulra 2-3 órányi, interaktív előadás és beszélgetés fog jutni, így a három nap alatt összesen kb. 24 órányi “nettó” közös munka vár ránk.

#hogyan
Ahogyan csak mi tudjuk. Ez nem akadémiai anyag lesz a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után. Előadóink a STRT Holding alapítói, maguk is vállalkozók, befektetők, cégépítők, a startup szakma nagyágyúi.
Az előadás-sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járunk körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad egy mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. 

#fókuszban
Az idei ősszel a többi terület mellett kettőt emeltünk ki, ami több figyelmet kap. Egyik, a “Cég Arca” modulunk, ami személyes brand építésről szól. Tudjuk, hogy ez a legtöbb cégvezető rémálma. Megmutatjuk, hogy miért elkerülhetetlen és segítünk is neked elindulni az úton!
A másik témánk a “Látnok” modulunk, a lassan megkerülhetetlen ChatGPT és az AI hatása a cégekre és cégvezetőkre. Mutatjuk, hogy mi ez, mire jó és azt is, hogy vezetőként hogyan tudod a céged hasznára fordítani!

#biztonság
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt.

Jelentkezés, részletek

Tanfolyam részvétel

Mikor: 2024. tavasz
Reggel 9-től este 6-ig tartó szakmai program.
Hol: Budapest

 

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. Ezt követően tudod kifizetni a tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel. Ezután kiállítjuk és elküldjük a számlát. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. 

Igen, amennyiben utalással szeretnéd rendezni a tanfolyam díját, írj a luca@strt.hu e-mail címre. 

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.
Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.
A tanfolyam várható résztvevőszáma 20-40 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.
Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!