Személyes Márkaépítés Vezetőknek

2024. május 29. 9:00 - 18:00

Aki nem látszik, az nem játszik

Szeretjük vagy sem, a huszonegyedik század tanulsága, hogy terméket előállítani már bárki tud – eladni lett nehéz. Eladni pedig az tud, aki látszik, aki meg tudja szólítani a közönségét és előttük bizalmat és hitelességet épít. Aki a nevét és arcát adja a cégéhez. Egy olyan világban, ahol mindenki influenszer, mindenki követő és mindenki médiagyáros, sokszor nem is olyan könnyű hatékonyan beszállni ebbe a versenybe és mikrofonhoz jutni. Legszívesebben másra hagynánk ezt az egész bohóckodást, csak nem sikerül, hiába próbáljuk. Mert helyettünk egy felbérelt majom nem tud hiteles lenni, hozzáértő véleményt megfogalmazni. És ebben rejlik a titok is – nem az érdekli a közönségünket, hogy milyen a frizuránk, hanem az, hogy mit tudunk és mit gondolunk a szakmánkról.

Nem csak tojást kell tojni, kotkodácsolni is kell

Ahogy Barabási Albert László fogalmaz, a teljesítmény egy belső képesség, a siker pedig az, amikor a teljesítményünket a világ elismeri és jutalmazza. Azaz az édeskevés, hogy világszintű terméket vagy szolgáltatást viszünk piacra, el is kell tudni adni. Ahogy a minőségért, úgy a láthatóságért is küzdeni kell, hogy annak híre mindenkihez eljusson. És elkerülhetetlen a felismerés, hogy ez is egy szakma, ehhez is érteni kell, tanulni és gyakorolni – és ha jól csináljuk, bámulatos eredményeket hozhat. A láthatóság kihat a bizalomra, a bizalom pedig kihat az üzletre. Mert aki bizalmat épít, attól könnyebben vásárolnak, gyorsabban alakít ki partnerségeket, szívesebben működnek együtt vele.

A cégem arca

Az emberiség már az ókor óta ismeri a személyes márka értékét. A kézműves, a céhmester, a borász, mind-mind családnevét adta a termékéhez. Személyesen garantálta az ügyfél elégedettségét. Aki jól teljesített, akivel elégedettek voltak az ügyfelei, annak neve lett a piacon és jobb áron többet tudott eladni. Ez ma sincs máshogy. Egy nagy cég milliárdokat költhet arra, hogy brandet és bizalmat építsen, de ha nekünk nincs erre ennyi pénzünk, akkor marad az arcunk és a régi recept. Kisebb cégként az egyik legerősebb értékesítési csatornánk a személyünk, a szakmai hitelességünk és láthatóságunk. A logónkat még alig ismeri bárki, a cégnevünkről nem is beszélve. De még ha ismerik is – egy logóban sokkal nehezebb megbízni, mint egy emberben.

Szakértői márka

Akármit is gondolunk a személyes márkákról, nekünk is van ilyen. Ez az, amit rólunk gondolnak az ügyfeleink, amikor nem vagyunk a szobában. Amit egymásnak mondanak rólunk, amikor szakértőkről beszélnek. Ez akkor is alakul valamerre, ha nem teszünk érte semmit. De mennyivel többet tudunk kihozni belőle egy kis extra tudatossággal, ha mi terelgetjük ezeket a folyamatokat, és mi dönthetjük el, hogy mit is gondoljanak rólunk! Mennyivel erősebb, konzisztensebb és hitelesebb képet tudunk magunkról kialakítani, ha mi is aktívan részt veszünk a folyamatban!

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Egyedi tananyag

A nyolc órás tananyagot mi magunk, az előadók készítettük. Ez nem egy amerikai licensz újramelegített országidegen bénázása, hanem a hazai tudás legjava.

Valós történetek

Igazi, megélt, valós történeteket hallasz majd azoktól, akik végigjárták ezt az utat. Elmondják azt is, mit szúrtak el és azt is, mi működött nekik igazán.

Szuper előadók

Nyolc előadónkat ugyanaz köti össze. Mindannyian testközelből látták már ezt működni, profi szakemberek a témájukban. Ki mástól lenne érdemes tanulni?

Személyes Márkaépítés Vezetőknek

Miről fogok tanulni a személyes márkaépítés kapcsán?

A tanfolyam hét téma köré szerveződik:

 1. Bevezető
  Miért csinálod? Mit nyerhetsz vele? Programozóból médiasztár?
  Előadó: Balogh Petya, a Cápa
 2. Tudatos stratégia énmárkaépítéshez
  Hogyan alakítsd ki a stratégiád? Eszközök, módszerek, és egy mindentudó munkafüzet.
  Előadó: Csábi Boróka, a Személyesmárka Szakértő
 3. Csatornák
  Hol, mit, milyen stílusban? Tiktok, Insta, LinkedIn és társai
  Előadó: P. Tóth András, a Vállalkozó
 4. Fotó, videógyártás
  Milyen eszközökkel, hogyan, mire figyelj, mitől lesz béna és mitől profi?
  Előadó: Hortobágyi Julcsi, az Operatőr
 5. Sajtó
  Hogyan alakíts ki jó kapcsolatot a sajtóval, hogy érd el, hogy adott témában téged keressenek?
  Előadó: Dull Szabolcs, a Főszerkesztő
 6. TV, rádió, interjú helyzetek
  Mit és hogyan mondj egy interjú során?
  Előadó: M. Szűcs Péter, a Műsorvezető
 7. Prezentáció
  Hogyan prezentáld magad? Karizmatikus szupererőd.
  Előadó: Bolya Imre, a Prezentációs Tréner
 8. Összefoglaló és gyakorlat
  Mókázzunk kicsit együtt, hadd boruljon fel az algoritmus!
  Előadó: Balogh Petya, a Hekker

Minden modul 45 perces tanórát jelent, köztük szünettel, és ebédszünettel.

Jelentkezés, részletek

Személyes Márkaépítés Vezetőknek
Mikor: 2024. május 29. 9:00 – 18:00

Hol: STRT Oktatóterem | Budapest, Lövőház utca 39., 2. em.

Ára:  99.900 Ft + ÁFA

Kedvezmény: 
Ha a csapatoddal jössz a tanfolyamra, kedvezményesen vehettek részt.

 • 3 és 5 fő között – 10% kedvezmény résztvevőnként
 • 6 főtől – 20% kedvezmény résztvevőnként
Étkezés: A tanfolyam időtartama alatt az étkezést egyénileg kell megoldani, a közelben erre számos lehetőség adódik!

Előjeletkezés
A következő tanfolyamra az  előjeletkezés gombbal fel tudsz iratkozni, és értesítünk, amint elindul a jelentkezés.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva tudod kitölteni a jelentkezési adatlapot. A jelentkezés után emailt küldünk az e-szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ha kártyás fizetést választasz, a tranzakciót követően hamarosan előlegszámlát küldünk. Ha az átutalás mellett döntesz, pár napon belül kiállítjuk és elküldjük a díjbekérőt a befizetéshez.

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Management Kft. állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.

A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad.

A kurzus várható résztvevőszáma 70 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatjuk meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.

​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!