NEMZETKÖZI PIACRA LÉPÉS

2024. október 14.

A hazai piacon már megvetetted a lábadat, működik a céged. Gratulálunk! De közben már azt is látod, hogy milyen fájdalmasan kicsi ország ez, és ha tényleg komoly céget építesz, akkor ez így kevés lesz. Esetleg már próbáltad is a külföldi piacra lépést, de az első apró sikereket nem követte a megrendeléscunami? Akkor figyelj, mert ezt neked szervezzük!

 

Magyarországról a világba

Bár rengeteg ügyes vállalkozó indul el Magyarországon, van egy betonfal, amiről a többség lepattan és csak nagyon kevesen tudják áttörni. A nemzetközi piacra kilépni borzasztó nehéz, félelmetes, drága és kudarcokkal teli tud lenni. Főleg, ha rosszul csináljuk! Ezért arra gondoltunk, hogy elhozzuk azok tanulságait és receptjeit, akiknek ez már sikerült. Fájdalmas tanulságok, sok kudarc – de ami a legfontosabb, sikersztorik arról, hogy mi működik és miért.

 

Szuper előadók

Olyan embereket hívtunk meg, akik ezt már megcsinálták. Akiknek sikerült megfejteni a globális stratégiájukat, akik nem csak tervezgettek, hanem sikeresen építkeztek is, és ezt el is tudják mesélni. Ők azok, akiknek már sikerült kiépíteni a külföldi értékesítést a cégükben.

 

Mindenkinek más az útja

Amiért ez a téma annyira nehéz, az az, hogy mindenkinek kicsit más stratégia az ideális – vagy akár csak működő. Ennek az oka, hogy több kulcsfontosságú faktortól függ, hogy online marketinggel, helyi értékesítővel, itthonról utazgató csapattal, partnercégekkel, franchiseban vagy éppen disztribútorokon keresztül tudod célba juttatni a megoldásodat. És ha rossz úton indulsz el, akkor akár évekbe és százmilliókba is kerülhet ez a tévedésed. Ezért csokorba szedtük és rendszereztük a hazai tapasztalatokat, hogy teljes képet adhassunk neked.

 

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Egyedi Tananyag

A hétórás előadássorozat anyagát külső szakértőkkel, vezetőkkel állítottuk össze, előadóink és portfólió cégeink saját tudásából, tapasztalatából. Ez nem egy amerikából licenszelt tananyag, hanem azok a magyar sztorik, amikből tanulni tudsz.

Valós történetek

Igazi, megélt, valós történeteket hallasz majd azoktól akik végigjárták ezt az utat. Elmondják azt is, hogy mit szúrtak el és azt is, hogy mi működött nekik igazán.

Szuper Előadók

Öt előadónkat ugyanaz köti össze. Mindannyian testközelből látták már a nemzetközi piacot. Adtak már el nemzetközi ügyfeleknek, megszerezték őket, skálázták a jelenlétüket. És persze az odavezető úton sokat bénáztak is.

Akiktől tanulsz

Herendi Dávid

Nemzetközi piacra lépés tanfolyam

Miről fogok tanulni a külföldi terjeszkedés kapcsán?

A tanfolyam hét téma köré szerveződik:

 1. Bevezető
  Big picture, miért, mikor, hogyan, miből
  Előadó: Balogh Petya
 2. Sikersztori közelről
  B2C+B2B helyi szolgáltatás
  Előadó: Langmár Péter
 3. Praktikus eszközök
  Sales automatizálás a gyakorlatban
  Előadó: Herendi Dávid
 4. Sikersztori közelről
  EU-ból az USA-ba
  Előadó: Békéssy László
 5. Praktikus eszközök
  Hogyan válasszunk célpiacot adat alapon?
  Előadó: P. Tóth András
 6. Sikersztori közelről
  B2B licenszelés
  Előadó: Balogh Petya
 7. Stratégia
  Értékesítési struktúrák és útvonalválasztó
  Előadó: Balogh Petya

Minden modul 45 perces tanórát jelent, köztük szünettel, és ebédszünettel.

Az előadásokon felül hozzáférést adunk a Nemzetközi piacra lépés online tanfolyamunkhoz is, ahol 17 órányi videót nézhetsz meg, illetve 4×1 óra csoportos, online mentoráláson vehetsz részt. 

Jelentkezés, részletek

Tanfolyam részvétel

Mikor: 2024. október 14.

Hol: STRT Oktatóterem | Budapest, Lövőház utca 39., 2. em. (Millenáris Irodaház)

 

Ára:  109.900- Ft + ÁFA

Kedvezmény: 
Ha a csapatoddal jössz a tanfolyamra, kedvezményesen vehettek részt.

 • 3 és 5 fő között – 10% kedvezmény résztvevőnként
 • 6 főtől – 20% kedvezmény résztvevőnként
Étkezés: A tanfolyamon az étkezést egyénileg kell megoldani, a közelben erre számos lehetőség van.

Előjelentkezés
A következő tanfolyamra az előjelentkezés gombbal tudsz feliratkozni és értesítünk, amint elindul a jelentkezés.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva kell kitöltened egy jelentkezési adatlapot. Ezt követően tudod kifizetni a tanfolyam díját bankkártyás fizetéssel. Ezután kiállítjuk és elküldjük a számlát. A jelentkezők a jelentkezés után kapnak egy emailt az online szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. 

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Invest Kft állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 70 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!

Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.