TUDÁSTÁR

Kilövés tanfolyam – Rákészülés – Bevezetés – Kérdések
Balogh Petya
Mi történik egy startup életében exit esetén? Mennyi pénz marad az alapítóknál sikeres exit után? Miért fontos egy startup számára a piaccal való kapcsolat?
AI, mint üzlet – Petya
P. Tóth András
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Amikor a befektető szivat
Balogh Petya
Milyen problémák adódhatnak, ha egy vállalat az állami befektetőktől próbál tőkét bevonni? Miért nem érdemes túlnyerni egy alvállalkozót? Mennyire tartós egy startup, ha az alapító kiég?
Kilövés tanfolyam – Beindítás – Weboldal
Balogh Petya
Mennyibe kerül egy weboldal? Milyen nehézségekkel jár egy egyedi webfejlesztés? Milyen platformok vannak webáruházak építésére?
Starting up – Ötlettől termékig – Innováció
Balogh Petya
Miért van szükségük a startupoknak hibázni és tanulni a hibákból? Hogyan építhetnek a startupok olyan kultúrát, amely támogatja az innovációt? Mi gátolja a startupok innovációs képességét?
Starting up – Pénz – Finanszírozás
Balogh Petya
Milyen források vannak? Mi az ára a tőkének? Hogyan kombináljuk a forrásokat?
100 nap startup – Finanszírozás
Langmár Péter
Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy induló kisvállalkozásnak? Mikor érdemes kockázati tőkét bevonni egy kisvállalkozásba? Mire kell figyelni a különböző finanszírozási források igénybevételekor?
Tőkebevonás – Folyósítás, házasság – Bevezető
Balogh Petya
Hogyan jutunk el a folyósításig? Milyen a közös élet egy startuppal és egy befektetővel? Mikor segít a befektető és mikor szívat?
100 nap startup – Trollok
Balogh Petya
Hogyan kezeljük a negatív, trollkodó kommenteket? Milyen platformokon milyen reakciókra számíthatsz? Miért fontos válaszolni a hozzászólásokra?
Personal brand, content – Maja&Petya
Balogh Petya
Miért fontos, hogy egy személyes márka összhangban legyen az egyén valósággal és önazonosságával? Hogyan befolyásolja a személyes márkázás a közönség és az ügyfelek döntéseit?
Nincs több bejegyzés.