TUDÁSTÁR

Letölthető prezentációk 2. modul
Letölthető prezentációk 1. modul
Letölthető segédletek
Első csoportos mentorálás Petyával
Tippek, trükkök, tanulságok
Mi volt a legnagyobb kihívás, amit a csapatnak meg kellett oldania a két hetes határidő alatt? Miért tartotta fontosnak, hogy minden tárgyaláson jelen legyen egy technikai szakértő?
Ügyfélszerzési csatornák
Hogyan használták ki a demószobák lehetőségét a kiállításokon és konferenciákon? Miért volt fontos az alkudozási készségek fejlesztése és hogyan érték el ezt?
Helyi és globális értékesítési szervezet
Hogyan növelte a rezidente engineer program az együttműködés hatékonyságát és az ügyfelek megértését? Miért volt fontos a diverz csapat felépítése a vállalat számára?
Disztribútorok, piacválasztás, döntések
Hogyan befolyásolták a disztribútorok közötti konfliktusok a vállalat üzleti kapcsolatait? Miért vált Ausztrália a vállalat egyik legjövedelmezőbb piacává? Hogyan járult hozzá Moha bá hozzáállása az ausztrál piac sikeréhez?
Üzleti modell, sikerek és kudarcok, üzleti modell
Milyen cégeknek licenszelték a szoftverüket, és hogyan működött az üzleti modelljük? Milyen nehézségekbe ütköztek, amikor megpróbálták nemzetközi piacra vinni az első terméküket?
Piacok kiválasztása
Milyen tényezőket kell figyelembe venni egy új piac kiválasztásakor? Miért fontos, hogy az alapító személyesen részt vegyen a nemzetközi terjeszkedésben? Milyen szerepe van a befektetőknek a piaci terjeszkedés finanszírozásában?
Nincs több bejegyzés.
Mielőtt bezárnád...

Ne maradj le híreinkről, tanfolyamainkról, eseményeinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol kéthetente tájékoztatunk az aktualitásokról.