Tudástár

Kilövés tanfolyam – Beindítás – Piacismeret
Balogh Petya
Miért nehéz az MVP koncepcióját megvalósítani a gyakorlatban? Milyen kihívásokkal szembesülhetünk MVP készítése során? Hogyan lehet felkészülni pszichésen az MVP-re?
Starting up – Vezetők és alapítók – Kérdések
Balogh Petya
Hogyan lehet sikeresen együttműködni startup alapítóként? Mikor és hogyan érdemes vezetőt választani egy startupban? Mi a kapcsolat a startupok túlélési rátája és az alapítói együttműködés között?
Starting up – Pénz – Kérdések
Balogh Petya
Mitől függ egy startup sikere? Hogyan található meg a megfelelő befektető? Milyen hibákat követnek el sok startupok a befektetők bevonásakor?
Tőkebevonás – Tervek és matek – A cégérték illúzió
Balogh Petya
Miért illúzió a cégérték? Mit vár el cserébe a befektető az általa nyújtott pénzügyi támogatásért? Ki irányítja és felelős a cég működéséért valójában?
Tőkebevonás – Startupok – Nagy kép
Balogh Petya
Miért vannak startupok? Hogyan működik egy startup belülről? Hogyan lehet sikeres egy startup?
Tőkebevonás – Startupok – Finanszírozás
Balogh Petya
Miért van egyáltalán startup ökoszisztéma? Mi a befektetők legnagyobb dilemma? Miért lehetetlen az, hogy valami organikusfejlődést finanszírozzon?
Tőkebevonás – Befektetők – Kérdések
Balogh Petya
Honnan szerezhető tőke? Hogyan készítsünk pénzügyi terveket a különböző befektetőknek? Milyen stratégiával érdemes piacra lépni - hazai vagy nemzetközivel?
Tőkebevonás – Startupok – Kérdések
Balogh Petya
Milyen nehézségeket rejt a kitartás és makacsság? Miért fontos a döntéshozatal egy startupnál? Hogyan határozza meg a Moore törvénye a tech startupok életét?
Starting up – Ötlettől termékig – Product Market Fit
Balogh Petya
Hogyan találják meg a startupok a product-market fitet? Mi változik meg egy startupban a product-market fit megtalálása után? Milyen kihívásokkal szembesülnek a startupok a skálázás során?
Starting up – Csapat és szervezet – Bizalom
Balogh Petya
Hogyan lehet felkészíteni egy céget a gyakori változásokra? Miért félünk a változástól? Hogyan lehet sikeresen végrehajtani egy nagy szervezeti változást?
Nincs több bejegyzés.