TUDÁSTÁR

Végtelen rugalmasság
Milyen konkrét lépéseket ajánl Kovach a vállalatoknak a válságok idején való gyors és hatékony alkalmazkodáshoz? Milyen stratégiát ajánl Kovach a változások kezelésére?
Változó munkavállalói és munkáltatói preferenciák
Milyen fő elvárásokat támasztanak a munkavállalók a munkáltatókkal szemben a modern munkaerőpiacon? Milyen konkrét juttatásokat találtak a legvonzóbbnak a munkavállalók a kutatás során?
A mesterséges intelligencia begyűrűzése a munkaerőpiac és a toborzás világába
Milyen stratégiákat alkalmazhatnak a vállalatok az információtechnológiai biztonság javítására? Hogyan változtathatja meg a mesterséges intelligencia a munkaerőpiacot a jövőben?
Helyünk a nemzetközi versenyben – kihívások, eltűnő szakmák
Hogyan kezeljék a vállalatok a digitalizáció által okozott munkaerőpiaci változásokat? Mi a digitalizáció legnagyobb kihívása a munkaerőpiac számára?
Agilis működés
Hogyan integrálható az agilitás a HR gyakorlatokba? Hogyan kezdheti el egy HR vezető az agilis transzformációt a szervezetben, ha jelenleg csak ő követi az agilis szemléletet?
Hogy látszódj a socialben
Milyen egyszerű lépésekkel lehet javítani a hibrid munkavégzés során az online megjelenést? Milyen lépéseket tehetünk a hibrid munkakörnyezetünk javítása érdekében, hogy professzionálisabb benyomást keltsünk online találkozókon?
Self branding – profil önéletrajz felsőfokon
Mi a kulcsa egy sikeres employer branding profilnak? Milyen módszerekkel lehet erősíteni a vállalati profil vonzerejét potenciális munkavállalók számára? Hogyan használhatók ki a DreamJobs platform funkciói az új munkakultúra bemutatására?
Rugalmasan reagáló szervezet
Milyen konkrét lépéseket ajánl Kovach Anton a vállalatoknak a rugalmasságuk növelése érdekében? Hogyan kezelhetik a nagyvállalatok a digitális korszak kihívásait a startupok módszereinek alkalmazásával?
Cégprofil, mint employer branding eszköz
Hogyan tudja egy vállalat hatékonyan bemutatni az employer branding stratégiáját a Dreamjobs platformon keresztül? Milyen stratégiákat javasolnak a szakértők a munkatársak megtartására és a pozitív munkahelyi kultúra előmozdítására a DreamJobs platform használata során?
Van recept a munkahelyi boldogsághoz?
Milyen konkrét lépéseket tehetnek a munkaadók az alkalmazottak munkahelyi boldogságának növelése érdekében? Hogyan járulhat hozzá a munkavállaló a munkahelyi boldogsághoz? Milyen egyszerű, mindennapi gyakorlatokkal növelhető a munkahelyi boldogság?
Nincs több bejegyzés.