NYÁRI TURBÓFELTÖLTÉS CÉGVEZETŐKNEK v3

(Cégépítési tanulságok tanulni vágyó cégvezetőknek)

2024. június 28-30.

Kinek?
Cégvezetőknek és startup alapítóknak, több év vezetői tapasztalattal, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel. Résztvevőink között általában ugyanúgy megtalálhatók a milliárdos cégeket felépítő vállalkozók, mint a pár éves tapasztalatú ifjú titánok, akik a nemzetközi piacra lépnek. Egy közös bennük – tanulni akarnak, tőlünk és egymástól.

Miért?
Ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, ott bizony nem a piac, nem a csapat, hanem a vezető van elakadva. Mi magunk. És amíg meg nem találjuk magunkban a következő lépést, addig nem tudunk továbblépni. Gyere velünk, és ugorjunk szintet együtt! Töltsünk együtt három napot, vegyük végig a cégépítés legfontosabb kihívásait és megoldásait!

Személyes, intenzív tanfolyam
Három nap alatt, reggeltől koraestig, több száz saját diával és sztorival vezetjük végig a csoportot mindazokon a tanulságokon, gyakorlati tanácsokon és mögöttes elméleteken, amik nekünk és a cégeinknek sokat jelentettek a cégépítésben. A legjobb, hogy az egész program interaktív, azaz a három együtt töltött nap alatt bármikor kérdezhetsz, lesz idő megismerkedni egymással és a személyes, aktuális dilemmáidról beszélni is jut majd idő.

Családi programmal: ami különlegessé teszi ezt az alkalmat, hogy párodat és a gyerekeket is hozhatod! A “Családdal utazom” csapatával együttműködésben úgy tervezzük, hogy míg te velünk töltöd az időt, addig ők sem fognak unatkozni. Szervezett családi programok, animátorok, izgalmas programok kicsiknek és nagyoknak egy fantasztikus helyszínen, a többszörösen díjnyertes bikali Puchner Kastélyszállóban.

A helyszín

Hotel
Az esemény helyszíne a Puchner Kastélyszálló****, egy többszörösen díjnyertes baba- és gyerekbarát hotel, amely a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló programokkal várja a család legkisebb tagjait is. A történelmi környezet izgalmas helyszínt biztosít a rendezvény számára. A hotelhez tartozó wellness részlegben minden korosztály felüdülhet.

Közös programok
Bár napközben a család klassz programokban vesz részt, míg a cégvezetők tanulnak, az étkezéseket együtt töltjük, és szervezünk közös programokat is.
A programok díját a szállás és ellátás ára nem tartalmazza.

Családi programok

A részletes családi programot itt találod.  A “Családdal utazom” csapata szervezésében, animátorokkal megvalósuló családos programok fő jellemzője, hogy minden korosztály, nem csak a gyerekek, hanem a szüleik számára is emlékezetesek maradnak. Az előzetes programterv szerint a család lovaskocsizik, állatsimogatóba látogat, arcfestést és csillámtetkót is kap.

A tanfolyam résztvevői mondták

A tanfolyam átlagos értékelése: 9.65 / 10 (119 résztvevő visszajelzése alapján)
Kovács Roland
Tovább olvasom
Ha már vállalkozol, akkor csináld jól. Ehhez a legnagyobb segítség Petya kurzusa. Nagy dózisú bizdev 3 nap alatt. Mintha 100 üzleti könyvet falnál be.
Turcsiné Czapári Dóra
Tovább olvasom
Ennyire átfogó, színvonalas, rengeteg példával illusztrált képzéssel még nem találkoztam ezen a területen.
Hudák Viktor
Tovább olvasom
Növekedésre vágyó, és ezért tenni is akaró vállalkozásoknak feltétlenül itt a helye! Nagy hasznos és magas színvonalú előadáson vettem részt! 
Vitvera Gábor
Tovább olvasom
Három nap szuper intenzív oktatás, ahol hasonló értékrendű emberekkel tanulhattam egy Cápa bőrébe bújt üzleti angyaltól. Simán eljönnék még egyszer!
Horváth Anikó
Tovább olvasom
A cégépítés bibliája 3 napban összefoglalva. Hiteles, tapasztalati tudás, amit a legkisebb cégtől a nagy cégekig bármilyen cégvezető tud használni.
Ványi Rajmond
Tovább olvasom
Alapos összefoglaló kurzus! Minden magyar vállalkozónak kötelezővé tenném! 
Csővári András
Tovább olvasom
Ha tehetném, kötelezővé tenném minden vállalkozónak. Kritikus személy vagyok, de ebben nehéz hibát találni.
Előző
Következő

Tananyag

Saját tananyagunk több, mint háromszáz slideon, a cégvezető kilenc fontos szerepkörét érintve: az álmodó, a vezér, a csapatkapitány, a felhasználóbarát, az értékes(ítő), a cég arca, a pénz(ügy)es, a stratéga és a látnok.

Gyakorlatok

A tananyagmodulok között gyakorlatokkal segítjük a téma feldolgozását, saját cégre való adaptálását. A feladatok megoldása és átbeszélése kis csoportokban történik.

Interaktívan

Menet közben is bármikor tudsz kérdezni, de rendszeresen meg is állunk és bevonjuk a résztvevőket. Így többet el tudsz mondani a cégedről és konkrétabb, használhatóbb tudással gyarapodsz.

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

Balogh-Mázi Mária

Bíró Bence Péter

Langmár Péter

P. Tóth András

Akiktől tanulsz

Balogh Petya

Balogh-Mázi Mária

Langmár Péter

P. Tóth András

Miről fogok tanulni?

A tanfolyam kilenc nagy téma köré szerveződik, a vezető kilenc kulcsfontosságú szerepe köré, ami egy növekvő cég sikerességét meghatározza:

1. NAP

 1. Az álmodó – Balogh Petya
  Bemutatkozás / Célok / Álmok
 2. A vezér – Balogh Petya, szervezés alatt
  Delegálás / Sapkák / szervezés alatt
 3. A csapatkapitány – Balogh Petya
  Kulcskompetenciák / Növekedés, kinevezés, szintek / Fizetés, bónusz, motiváció

2. NAP

 1. A felhasználóbarát – Balogh Petya
  B2x, kereslet, élmény / Ügyfélérték, megtartás
 2. Az értékes(ítő) – Balogh Petya
  Kinek, mit, mennyiért? / Gyors, skálázható értékesítés
 3. A cég arca – Balogh-Mázi Mária, P. Tóth András, szervezés alatt
  Brand, csatornák, tölcsér* / Online marketing / CPC csapda / Personal brand* / Presentation mindset*
3. NAP

 1. A pénz(ügy)es – Balogh Petya, Langmár Péter
  Skálázhatóság / Pénz, mint erőforrás / Finanszírozás* / Exit* / Cégérték* 
 2. A stratéga – Balogh Petya
  Kifogások / Elakadások / Eszközök és tervezés*
 3. A látnok – szervezés alatt, Balogh Petya
  ChatGPT* / Hogyan és mire?* / Üzlet az AI árnyékában*

Minden modulra 2-3 órányi, interaktív előadás és beszélgetés fog jutni, így a három nap alatt összesen kb. 24 órányi “nettó” közös munka vár ránk.

#hogyan
Ahogyan csak mi tudjuk. Ez nem akadémiai anyag lesz a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után. Előadóink a STRT Holding alapítói, maguk is vállalkozók, befektetők, cégépítők, a startup szakma nagyágyúi.
Az előadás-sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járunk körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad mélyebb megértést a “miértekkel” kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. 

#fókuszban
Az idei nyáron a többi terület mellett kettőt emeltünk ki, ami több figyelmet kap. “Cég Arca” modulunk a személyes brand építésről szól. Tudjuk, hogy ez a legtöbb cégvezető rémálma. Megmutatjuk, hogy miért elkerülhetetlen, és segítünk is neked elindulni az úton!
A másik témánk “Látnok” modulunk, a lassan megkerülhetetlen ChatGPT és AI hatása a cégekre és cégvezetőkre. Mutatjuk, hogy mi ez, mire jó és azt is, hogy vezetőként hogyan tudod a céged hasznára fordítani!

#biztonság
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz, illetve több ponton kérdezz-felelek vagy közös gondolkodás, beszélgetés is lesz a résztvevők között, ezért a sorozat résztvevői kölcsönös titoktartási szerződést kell aláírjanak a részvétel előtt.

Jelentkezés, részletek

Mikor: 2024. június 28-30.

A helyszín: Puchner Élménybirtok

Ára: A tanfolyam ára 379.900 Ft + ÁFA + szállás + ellátás
(Szállás és ellátás egy fő részére egy ágyas szobában kb. 148.000 Ft / 2 éjszaka. Az árak a szoba típusától és szállóvendégek számától függően változhatnak)
A családi programokon való részvétel mindezen költségeken felül fizetendő. 
Kedvezmény: ha voltál már Turbófeltöltés tanfolyamon, 100.000- Ft kedvezménnyel vehetsz részt. Így számodra 279.900- Ft + ÁFA áron kínáljuk a tanfolyamot.

A “JELENTKEZÉS” gombra kattintva tudod kitölteni a jelentkezési adatlapot. A jelentkezés után emailt küldünk az e-szerződés linkjével. A szerződést online kell kitöltened és elfogadnod. Ha kártyás fizetést választasz, a tranzakciót követően hamarosan előlegszámlát küldünk. Ha az átutalás mellett döntesz, pár napon belül kiállítjuk és elküldjük a díjbekérőt a befizetéshez.
A jelentkezést követően a Családdal utazom csapata hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és segít a foglalásban, valamint szállással, étkezéssel és családi programokkal kapcsolatos kérdéseidben.

Természetesen magánszemélyként és cégként is tudsz vásárolni. A számlán az általad megadott adatok szerepelnek, a tanfolyam vásárlásáról ÁFA-s számlát küldünk.

A tanfolyamról az STRT Management Kft állít ki ÁFA-s számlát, amit a cégedben el tudsz számolni. A szállásról, ellátásról, programokról a CsillOUT Travel Kft. állít ki számlát, amit ha cégként számolsz el, akkor valószínűleg természetbeni juttatásnak minősül, így adóvonzata lehet. Ezért is bontjuk ketté a számlázást.

Természetesen, ebben az esetben a számlát is ennek megfelelően állítjuk ki. Ne feledd el megadni a közösségi adószámodat, ha EU-s céggel vásárolsz! A számlán a cég IBAN bankszámlaszáma is szerepel, amire utalni tudsz.
A tanfolyam megkezdése előtt két héttel még meggondolhatod magad, de ha utolsó pillanatban mondod le, akkor valószínűleg a szállodai foglalásodat ki kell fizetned. Ha valami közbejön, szólj és igyekszünk mindent megoldani.

A tanfolyam várható résztvevőszáma 30-50 fő. Ha ennél kevesebb jelentkező lenne, akkor lehet, hogy a tanfolyam elmarad.

Természetesen nem, ez nem is lenne reális. A legfontosabb témákat érintjük és ahol lehet, konkrét példákon át mutatom meg a fontos tanulságokat, de ezen túl is rengeteg kihívás fog szembejönni az utadon, mint vállalkozó. A sikerhez rengeteg kísérletezés, tanulás, próbálkozás és jó pár kudarc is kelleni fog.
​Ez nem egy felnőttképzés. Nincs képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ígéri, hogy a részvétel miatt a munkaerőpiacon könnyebben találsz állást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek a híreink és a tanfolyamaink, iratkozz fel, így nem maradsz le semmiről!