Partnereink ajánlatai

Partnereink

A STRT Akadémia Pro előfizetői számára különleges lehetőségek nyílnak meg: hozzáférhetnek a partner cégeink exkluzív ajánlataihoz.

Ha szeretnél a partner cégünkké válni, vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Partnereink ajánlatai

Minden egyben értékesítési intelligenciaplatform olyan eszközökkel, amelyek segítenek az érdeklődők felkutatásában, bevonásában és a bevételek növelésében.

Ajánlatok

25% százalék kedvezmény

25% kedvezmény az Apollo.io éves csomagjaira, új ügyfelek részére

Könyvelőre van szükséged egyéni vállalkozásod vagy céged számára? Céget alapítanál? Megoldjuk.

Ajánlatok

Első hónap kedvezmény

Egyéni vállalkozások első havi könyvelési díjából 10.000, cégek (bt, kft) első havi könyvelési díjából 20.000 forint könyvelési díj kedvezményt adunk.

A Billingo sikertermék online számlázója mellett egy sor olyan eszközzel támogat, amik segítenek többet kihozni vállalkozásodból.

Ajánlatok

20% kedvezmény a Business csomagból

20% kedvezmény az éves Billingo Business csomagból

20% kedvezmény a Számlázó Pro csomagból

20% kedvezmény az éves Számlázó Pro előfizetésből

A Brevo az a platform, amely segít az ügyfélkapcsolatok kiépítésében e-mailben, SMS-ben, csevegésben és más területeken.

Ajánlatok

75% kedvezmény

75% kedvezmény az éves marketing csomagokra, legfeljebb 1 millió/hó e-mail volumennel.

A ClickUp egy minden egyben produktivitási platform. Ez az a központ, ahol a csapatok összegyűlnek, hogy tervezzenek, szervezzenek és együttműködjenek.

Ajánlatok

ClickUp - 3000 dollár ClickUp kredit

3000 $ ClickUp kredit egy Enterprise munkaterületért. A kreditek 12 hónapig érvényesek.

Eredményes döntéshozatal, szervezetdiagnosztikai eszközökkel. Naprakész információk a szervezeted teljesítményéről, elégedettségéről, tényleges működéséről.

Ajánlatok

30% kedvezmény

30% kedvezmény a listaárakból.

A DreamJobs egy vezető magyar állásportál, amely segít cégeknek magukat hatékonyan és vonzón bemutatni az álláskeresőknek.

Ajánlatok

30% kedvezmény

30% örök kedvezmény minden hirdetési csomagra.

Skálázd gyorsabban és okosabban startupodat a Google Cloud kreditekkel, technikai képzésekkel, startup szakértőkkel, VM-használattal.

Ajánlatok

Google for Startups Cloud Program

Hozzáférés startup szakértőkhöz, a Google Cloud és Firebase költségeinek fedezése, technikai képzés, üzleti támogatás és Google-szerte elérhető ajánlatok.

Google Cloud Computed Engine

Kedvezményes erőforrás-vásárlási lehetőség

A JetBrains professzionális szoftverfejlesztő eszközöket készít Java, Kotlin, C#, C++, Ruby, Python, PHP, JavaScript és más nyelveken történő kódoláshoz, valamint fejlett csoportos együttműködési eszközöket. Portfóliónk olyan díjnyertes termékeket tartalmaz, mint az IntelliJ IDEA, a ReSharper, a PyCharm és a WebStorm.

Ajánlatok

Próbaidőszak, utána 50% kedvezmény

6 hónap ingyenes hozzáférés minden JetBrains termékhez (max. 10 licenc).

A 7. hónaptól kezdve 50% kedvezmény az előfizetésre.

6 hónap ingyenes Space plan upgrade.

A KEGLO Cloud felhőszolgáltatásokat nyújt magyarul, egyszerűen és érthetően. A vállalatod eszközparkjának felügyeletével és megfelelő karbantartásával biztosítjuk, hogy a napi munkavégzés fennakadások nélkül történjen.

Ajánlatok

Informatikai tanácsadás és/vagy IT infrastruktúra üzemeltetés

1 óra ingyenes tanácsadás + 15% kedvezmény a havidíj fix részéből

Jogi szolgáltatásunkat elsősorban olyan cégek számára nyújtjuk, akik tevékenysége középpontjában valamely kreatív alkotás áll, legyen ez akár egy innovatív szoftver, kreatív tartalmakat magában foglaló platform, bármilyen marketing anyag, vagy filmalkotás. 

Ajánlatok

15% kedvezmény jogi szolgáltatásra

15% kedvezmény jogi szolgáltatásokra

A Leadplus egy üzleti érdeklődőket generáló ügynökség. Specialitásunk a magas értékű szerződők szerzése szolgáltatóknak. Olyan érdeklődőket szállítunk, akikből milliós, tízmilliós szerződések lesznek.

Ajánlatok

1 óra ingyenes tanácsadás

1 óra ingyenes tanácsadás PPC audit, lead szerző stratégia audit témakörben.

Hatékony CRM rendszer nagy beruházás nélkül. Segít a leadek sikeres kezelésében, az értékesítési folyamat optimalizálásában, több értékesítés lezárásában.

Ajánlatok

Ingyenes konzultáció

1 óra cégépítés konzultáció portfólió cégeknek.

Kedvezményes előfizetési lehetőség

A pontos ár az igénybe vett funkciók függvénye.

 A NetworKing fókuszában a rendszerintegráció, a rendszerfelügyelet és az információbiztonság áll. A kedvezményes ajánlat a szabadság-nyilvántartási megoldásra vonatkozik.

Ajánlatok

Kedvezmény a licencdíjból

25% kedvezmény a szabadság-nyilvántartási rendszer első éves licencdíjból.

A kezdő egyéni vállalkozótól a milliárdos árbevételű cégig mindenkit ki tudunk szolgálni, teljesen online és bármilyen nyelven.

Ajánlatok

25% kedvezmény

25% kedvezmény a könyvelési díjból és ingyenes első konzultáció

20-25% kedvezmény

25% kedvezmény a pályázatfigyelésre, 20% a pályázatírásra

A QlickCRM egy egyszerű, könnyen kezelhető online CRM rendszer KKV-knak, ami hasznos eszköz a cégek számára a mindennapi feladataik hatékonyabb elvégzéséhez.

Ajánlatok

Próbaidőszak, utána 50% kedvezmény

3 hónapos ingyenes próbaidőszak után 50% kedvezmény a havidíjból.

A Quantum Magyarország első, 100%-ig digitális diákszövetkezete. Ha adómentesen szeretnéd foglalkoztatni diák státuszú alkalmazottaidat, úgy, hogy közben minden adminisztrációt mi végzünk, keress minket!

Ajánlatok

Toborzásindítás

Azonnali toborzásindítás nyitott gyakornoki pozíciókra, teljesen ingyen. A fizetett hirdetési kampányt 10.000 forint keretösszegig mi álljuk.

Egy helyen, számláid, pénzügyeid, utalásaid, kontrollingod, hogy Te csak a vállalkozásodra koncentrálhass. Magyarország kedvenc pénzügyi nyilvántartója, rengeteg hasznos automatizmussal és integrációval.

Ajánlatok

15% kedvezmény

Egyszeri 15% kedvezmény bármelyik előfizetési csomagból a próbaidőszak után.

A Reply egy AI-alapú értékesítési elkötelezettségi platform, amely segít automatizálni és skálázni a többcsatornás elérést, új ügyfeleket szerezni és gyorsabban növelni a bevételt.

Ajánlatok

30% kedvezmény

30% kedvezmény az előfizetés díjából

Szolgáltatásainkkal lefedjük az online marketing széles területeit. Bármelyik részterületre is legyen szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Ajánlatok

Keresőoptimalizálás tanácsadás

6 óra keresőoptimalizálás tanácsadás

A Sharetribe segítségével az alapítók teljesen működőképes online piacteret indíthatnak: néhány nap alatt, előzetes befektetés nélkül, kódolás nélkül.

Ajánlatok

Próbaidőszak, kedvezmény, könyv, online tanfolyam

3-hónapos próbaidőszak, 1100$ kedvezmény, tiszteletpéldány a “The Lean Marketplace” c. könyvből, hozzáférés az online piactérépítéssel kapcsolatos online videótanfolyamhoz.

A TeamCollab feladat- és projektkezelő alkalmazás segítségével az Akadémia tagjai hatékonyan szervezhetik a csapatmunkát, digitalizálhatják és automatizálhatják a folyamataikat.

Ajánlatok

Ingyenes tanácsadás

4 óra ingyenes bevezetési tanácsadás az előfizetőknek