Partnereink ajánlatai

Partnereink

A STRT Akadémia Pro előfizetői számára különleges lehetőségek nyílnak meg: hozzáférhetnek a partner cégeink exkluzív ajánlataihoz.

Ha szeretnél a partner cégünkké válni, vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Partnereink ajánlatai

Minden egyben értékesítési intelligenciaplatform olyan eszközökkel, amelyek segítenek az érdeklődők felkutatásában, bevonásában és a bevételek növelésében.

Ajánlatok

25% százalék kedvezmény

25% kedvezmény az Apollo.io éves csomagjaira, új ügyfelek részére

Könyvelőre van szükséged egyéni vállalkozásod vagy céged számára? Céget alapítanál? Megoldjuk.

Ajánlatok

Első hónap kedvezmény

Egyéni vállalkozások első havi könyvelési díjából 10.000, cégek (bt, kft) első havi könyvelési díjából 20.000 forint könyvelési díj kedvezményt adunk.

A Billingo sikertermék online számlázója mellett egy sor olyan eszközzel támogat, amik segítenek többet kihozni vállalkozásodból.

Ajánlatok

20% kedvezmény a Business csomagból

20% kedvezmény az éves Billingo Business csomagból

20% kedvezmény a Számlázó Pro csomagból

20% kedvezmény az éves Számlázó Pro előfizetésből

A Brevo az a platform, amely segít az ügyfélkapcsolatok kiépítésében e-mailben, SMS-ben, csevegésben és más területeken.

Ajánlatok

75% kedvezmény

75% kedvezmény az éves marketing csomagokra, legfeljebb 1 millió/hó e-mail volumennel.

A ClickUp egy minden egyben produktivitási platform. Ez az a központ, ahol a csapatok összegyűlnek, hogy tervezzenek, szervezzenek és együttműködjenek.

Ajánlatok

ClickUp - 3000 dollár ClickUp kredit

3000 $ ClickUp kredit egy Enterprise munkaterületért. A kreditek 12 hónapig érvényesek.

Eredményes döntéshozatal, szervezetdiagnosztikai eszközökkel. Naprakész információk a szervezeted teljesítményéről, elégedettségéről, tényleges működéséről.

Ajánlatok

30% kedvezmény

30% kedvezmény a listaárakból.

A DreamJobs egy vezető magyar állásportál, amely segít cégeknek magukat hatékonyan és vonzón bemutatni az álláskeresőknek.

Ajánlatok

30% kedvezmény

30% örök kedvezmény minden hirdetési csomagra.

Skálázd gyorsabban és okosabban startupodat a Google Cloud kreditekkel, technikai képzésekkel, startup szakértőkkel, VM-használattal.

Ajánlatok

Google for Startups Cloud Program

Hozzáférés startup szakértőkhöz, a Google Cloud és Firebase költségeinek fedezése, technikai képzés, üzleti támogatás és Google-szerte elérhető ajánlatok.

Google Cloud Computed Engine

Kedvezményes erőforrás-vásárlási lehetőség

Hatékony CRM rendszer nagy beruházás nélkül. Segít a leadek sikeres kezelésében, az értékesítési folyamat optimalizálásában, több értékesítés lezárásában.

Ajánlatok

Ingyenes konzultáció

1 óra cégépítés konzultáció portfólió cégeknek.

Kedvezményes előfizetési lehetőség

A pontos ár az igénybe vett funkciók függvénye.

A Quantum Magyarország első, 100%-ig digitális diákszövetkezete. Ha adómentesen szeretnéd foglalkoztatni diák státuszú alkalmazottaidat, úgy, hogy közben minden adminisztrációt mi végzünk, keress minket!

Ajánlatok

Toborzásindítás

Azonnali toborzásindítás nyitott gyakornoki pozíciókra, teljesen ingyen. A fizetett hirdetési kampányt 10.000 forint keretösszegig mi álljuk.

Egy helyen, számláid, pénzügyeid, utalásaid, kontrollingod, hogy Te csak a vállalkozásodra koncentrálhass. Magyarország kedvenc pénzügyi nyilvántartója, rengeteg hasznos automatizmussal és integrációval.

Ajánlatok

15% kedvezmény

Egyszeri 15% kedvezmény bármelyik előfizetési csomagból a próbaidőszak után.